İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Unilever İş Başvurusu 2014
Yazar: - 17 Aralık 2013
2.691
2

Kariyer hayatınızı Unilever'da devam ettirmek için nasıl Unilever iş başvurusu yapacağınız sizlere aktarmak için Unilever insan kaynaklarıyla görüştük ve Unilever'da nasıl iş sahibi olabileceğiniz konusunda detaylı bilgiler aldık. Unilever'da çalışmak için aşağıdaki yolları izleyebilirsiniz.

Unilever İş Başvurusu 2014

Elbette Unilever firmasını tanımayanlar vardır bu nedenle önce Unilever nedir, kimdir, ne firmasıdır kısacası Unilever'i sizlere tanıtalım.

Unilever daha çok gıda yoğunluklu bir firmadır. 1930 yılında iki farklı ürün üreticisinin birleşmesiyle oluşan dev marka 1952'de Türkiye'ye kadar uzanmış ve bugün dünyanın 192 farklı ülkesinde ürünlerini yaklaşık günde 2 milyar insana satmaktadır.  Dünya genelinde 267 fabrikaya sahip Unilever yaklaşık 200 bine yakın çalışanıyla yılda 46.5 milyar Euro ciro kazanmaktadır. Bugün dünya çapında insanlara sattığı ürünler ve makalar ise şöyle; Axe, Cafe Zero, Fruttare, Carte d'Or, Ben&Jerry's, Algida, Becel, Calve, Lifebuoy, Lux, Rexona, Clear, Signal, Dove, Elidor, Sunlight Cif, Cif, Domestos, Yumoş, Rinso, Omo, Max, Magnum, Cornetto, Knorr, Lipton, Sana

Unilever İş Başvurusu

Böylesine büyük bir firmada yerinizi almak zor olmasa gerek. Bu nedenle daha önceki konumuzda da belirttiğimiz gibi etkili cv hazırlamak iş imkanını arttıracaktır. Unilever kariyer hedefi olanlar için web sitesinde özel bir sayfa bulundurmaktadır. Bu sayfada öğrenciler, yeni mezunlar ve profesyoneller olmak üzere 3 farklı başlık altında iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Unilever'da kariyer yapmak, iş ilanları ve iş başvurusu yapmak için burayı tıklayın.

Bir önceki yazımız olan Ülker Personel Alımı başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 2 Yorum Var)
  1. HAYATİ BİLGİN dedi ki:

    SİZLERLE ÇALIŞMAK İSTERİM

  2. PELİN ATAY dedi ki:

    işe ihtiyacım var benzeri işte çalıştım 5 yıl kadar lütfen msjımı dıkkate alın…

BİR YORUM YAZ

3 + 9 =