İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Adalet Bakanlığı Şoför Alımları 2015
Yazar: - 27 Aralık 2014
2.621
2

Adalet Bakanlıklarında görev almak üzere 61 Kadrolu şoför, yapılacak sınavlarla atanacaklardır. Alımlar için sadece sözlü sınav yapılacak ve KPSS 2014 Puanından 70 ve daha yukarısı alanlar başvurabileceklerdir.

Şoför kadrosuna atanabilmek için en az lise veya dengi okuldan mezun olmak ve hizmet özelliğine göre en az B sınıfa ehliyete sahip olmak gerekmektedir.

Şoför Alımları Başvuru Formu

Başvurular 26 Ocak 2015 Pazartesi günü başlayıp ,  6 Şubat 2015 Tarihinde sona erecektir. Sınav yeri bakanlıkça uygun görülen adalet komisyonları olup , sınav giriş belgeleri adalet komisyonu tarafından verilecektir.

Sözlü sınav 22 Mart 2015 Pazar saat 09:00 da yapılacaktır.

Not:Kadrolu şoförlük için açılan sınavlara başvuracak adaylar destek personeli (kaloriferci) alımları, teknisyen alımları, kadrolu ve sözleşmeli mübaşirlik alımları ile kadrolu ve sözleşmeli zabıt kâtipliği sınavlarına başvuramayacaklardır.

2015 Kadrolu Şoför alımlarına başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Zabıt Katibi Personel Alımları 2015 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 2 Yorum Var)
  1. kemal ALTUNKAYA dedi ki:

    İŞSİZİM İŞ ARIYORUM E SINIFI EHLİYETİM VAR SRC VE PİSKOTEKNİK VAR İSTANBULU ÇOK İYİ BİLYORUM SABIKAM YOK

  2. emrah Şimşek dedi ki:

    Güzel şeyler var ama şunu belirtmek istedim lise mezunu ariyorsunuz ama insanin hayat tecrubesini neden sormuyor sunuz lise mezunu diye o okulu okuduğuna inanıyormusunuz bence yanlış bir davranış sizden en yüksek birimlere ve Sayın Başbakinimiza sesleniyorum efendim işçi çalışan bir eleman ararken okuduğu tahsilini sorgulamaniz doğru ama birde çalışmış olduğu pozisyonu ve kariyeri nasil bir sekilde bu yasina kadar geldiğini sorarsanız daha deneyimli ve tecrübeli birini bulursunuz

BİR YORUM YAZ

9 + 2 =