Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda çalışmak isteyenler için iş olanakları günden güne artıyor. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu personel alımı yaparken hemen Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu iş başvurusu yaparak anında çalışanlardan birisi olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu kurumda çalışmak isteyenleri bilgilendirebilmek için tüm detayları insan kaynaklarıyla görüştük.
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunun amacı ise ülkemizdeki durumu iyi olmayan ailelere, ailesiz ve kimsesiz kalanlara, barınma ve korunmaya ihtiyaç duyan yoksul insanlara sosyal hizmet sunabilme, yani; maddi anlamda destek, bakım ihtiyaçlarını karşılamak, eğitim olanakları sağlamak ve kültürel anlamda onlara destek olabilmektir. Aynı zamanda hayata karşı yenik düşmüş, ayakta duramayan ve çaresiz durumda kalmış insanların da barınma ve gıda ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
Üzülerek söylemek gerekirse son zamanlarda bu tür kurumlarda zaten çaresiz kalmış olan insanlara uygulanan şiddet veya kötü davranışlarla karşılaşmaktayız. Bu tür olaylardan uzak durulması amacıyla de kadrosunu yenileme çabasında olan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yeni personel alımı yaparken bazı kriterlerin özellikle kişilerde olmasını istiyor. Bu özelliklerin en başında gelen şey ise, şefkattir. Kurum’da barınan insanlar Kurum’da çalışanları çalışandan ziyade aile olarak gördüğü için bir sevgi ortamına muhtaçtırlar. Bu nedenle bu kurumda çalışmak isteyen kişilerin yumuşak huylu, tatlı dilli ve merhamet sahibi olmakla birlikte dürüst bir kişiliğe sahip olması en önemli meseledir.
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda çalışmak isteyen kişiler (312) 418 6662 bu numarayı arayarak insan kaynaklarıyla iletişim kurmalıdır.
Bir önceki yazımız olan GS Store Personel Alımı başlıklı makalemizde GS Store Bayilik Başvuru Formu, GS Store Bayilik Şartları ve GS Store İş Başvurusu hakkında bilgiler verilmektedir.
Gelen Aramalar:sevgi evleri iş ilanları 2018 (20)
Ben aysen lise cocuk gelişimi ve üniversite sosyal hizmet önlisans mezunuyum kpss den 70 aldım
ben Ankara da ikamet etmekteyim.el sanatları öğretmeniyim.4 yıldır eğitilebilir zihinsel engelli öğrencilerle çalışmaktayım.sizinle çalışmak çook isterim.
Benim çocuk eğitimi ve gelişimi sertifikam var sizin le çalışımak isterim.
i.t.ü kreş ve gündüz bakım evinde çalıştım.0_3 yaş anne çocuk eğitim prpğramına katıldım sertifikamı aldım.
Ben Sosyal Hizmetler önlisans mezunuyum.ikinci sınıf çocuk gelişimi okuyorum.Cocuklari çok seviyorum.Sizinle çalışmak isterim.İzmit’te ikamet ediyorum.
Merhaba .Lise okul öncesi ve çocuk gelişimi mezunuyum.Daha sonra Sosyal hizmetler önlisans ve sosyoloji lisans mezunu oldum . Aynı zamanda lisans çocuk gelişimi 1.sınıfım.3 yıldan fazla özel eğitim ve rehabilitasyonu merkezinde yardımcı öğretmenlik yapıyorum . Özel çocuklarla aram çok iyi.Kendimi psikoloji alanında sürekli geliştirmeye çalışıyorum . Uzun zamandır içimde bir güç beni sevgi evinde çalışmaya zorluyor . Olmam gereken yer o çocukların yanı sanırım .Sizinle çalışmayı çok istiyorum .
Ben önlisans çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunuyum. 6 YILDIR anaokulu ögğretmeni olarak çalıştım . 5 YIL DEVLETTE 1 yıl Özelde. Istanbulda oturuyorum.