İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Bedaş İş İlanları ve Başvuruları 2018
Yazar: - 30 Nisan 2018
569
0

Boğaz İçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi(BEDAŞ) 2018 yılının ilk çeğreğinin bitimine sayılı günler kala personel alımı yapacağını duyurdu.Bedaş 2013 yılında kurulan ve İstanbul ile çevresine elektrik enerjisi sağlayan bir kuruluştur.tanbul ilimizin büyüklüğü ve elektrik ihtiyacı düşünüldüğünde BEDAŞ'a büyük sorumluluk düşmektedir. BEDAŞ bu sorumluluk karşısında faaliyetlerine tüm hızıyla devam etmekte ve bünyesine de çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

 

BEDAŞ bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını gerçekleştirebilirler. Vermiş olduğumuz bağlantıya girmenizin ardından açık iş pozisyonları ile bu ilanlara ait başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Akabinde yapacak olduğunuz iş başvurusu daha sonra kurumun insan kaynakları departmanı tarafından detaylı olarak incelenecek ve başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu yazımızda BEDAŞ iş ilanları ile işe alım süreci hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

 

BEDAŞ İş Başvurusu Yapmak İçin tıklayınız. Diğer güncel iş ilanları için tıklayınız. Bedaş işçi alımı ve diğer firmaların işçi alımlarıyla alakalı her bilgiyi sitemizden takip edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan 17BİN Bekçi Alımı ve Başvuruları 2018 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

twelve − ten =