İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı 2019
Yazar: - 25 Mart 2019
231
0

Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı bakanlık bünyesinde İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 (altı yüz) daimi işçi alınacağını kamuoyuna duyurdu. Başvurular  25-29 Mart 2019 tarihleri arasında İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır. İşkur dışında yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan o açıklama:

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan basın açıklaması;

1. Millî Savunma Bakanlığına bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 (altı yüz) daimi işçi alınacaktır.

2. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayımlanmakta olup ilana başvuracak adayların, 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapmaları gerekmektedir.

3. Millî Savunma Bakanlığı ve bağlı işyerlerine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Önemli uyarı

Milli Savunma Bakanlığı yayımladığı duyurusunda adaylara başvurular için İŞKUR'un web sitesine yönlendiriyor. Ancak şuanda sadece alımların yapılacağı duyurusu yapıldı. İlan, kadrolar, kontenjanlar ve başvuru koşulları İŞKUR üzerinden yayımlanmadı. 

Başvuru yapmak için tıklayınız. Diğer Güncel İş İlanları İçin Tıklayınız. Yapılan Başvurular sonuçlanınca kazanan adaylar sitemiz üzerinden açıklanacaktır takipte kalınız.

Bir önceki yazımız olan Acun Medya İnsan Kaynakları Uzmanı Alımı 2019 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

fifteen − five =