İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Bim İş Başvurusu 2020
Yazar: - 26 Nisan 2020
232
0

Kısaltılmış adı BİM kısaltılmamış adı Birleşik Mağazalar A.Ş ülkemizde uzun yıllardır gıda sektöründe hizmet veren büyük firmalardan birisidir.2000 yılında 599 mağazaya, 2005 yılında 1.194 mağazaya ulaşan BİM, 2016'nın Aralık ayı itibarıyla Türkiye genelinde 5.580 mağazası ile hizmet vermektedir. Bim İş Başvurusu 2020 özel ve genel şartlarına haberimizin devamından ulaşabilir online olarak başvuru yapabilirsiniz.

Türkiye de çalışma ve faaliyetlerine devam etmekte olan BİM bir çok il ve ilçe üzerinden, bir çok iş pozisyonu için personel alımı yapmaktadır. Gıda sektöründe hizmet vermekte olan BİM personel alımlarını yaparken bir çok şart belirtmekte olup, bu şartları taşıyan adayların ilanlarına başvuruda bulunmasını istemektedir. Sektöründe öncü markalardan olan marketler zincirinde sizlerde personel ve eleman olarak görev almak istiyorsanız BİM insan kaynakları bilgilerine hemen yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

2020

BİM İş Başvuru İşlemleri; BİM insan kaynakları sayfasından güncel personel alım ilanlarına yer vermektedir. Bunun yanı sıra çeşitli iş ilanı ve kariyer sayfalarını kullanarak da güncel iş ilanlarını yayınlamaktadır. Sizlere BİM market'in kullanmış olduğu insan kaynakları sayfasını konumuzda vermiş bulunmaktayız. İlgili sayfa üzerinden güncel iş ilanlarını inceleyerek iş başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

( açık iş pozisyonları değişebilmektedir )
– Mağaza personeli
– Farklı bölgelerin genel başvuru ilanları

Üst bölümde yer alan BİM iş ilanları şirketin duyurduğu ilanların sadece bir bölümüdür. Sizler marketin diğer iş ilanlarını incelemek veya satış elemanı, depo elemanı, taşıma personeli, kasiyer, çay servis ve temizlik elemanı veya genel başvuru ilanlarının başvuru niteliklerini takip ederek başvuruda bulunmak için şirketin kariyer adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Bim hangi bölgelerde personel alımı yapıyor diye merak eden adaylar için; Bursa Nilüfer, Antalya, Amasya, Çorum, Kastamonu, Afyon, Döşemealtı, Isparta, Yalova, Denizli ve Burdur gibi daha saymadığımız bölgelerden personel eleman alımları gerçekleştirecektir. Şirket 2020 yılında kaç kişiyi işe alacak net bir bilgi yok ancak şirketin kariyer sayfasında çok sayıda güncel iş ilanı yer almaktadır. Eğer yeni personel ihtiyacı olursa yine ilgili adres üzerinden güncelleme yapmaktadır.

Bim Başvuru Formu‘nu online olarak doldurup online başvurunuzu yapabilirsiniz, yorum yaparak başvuru ile alakalalı her detayı sorabilirsiniz.Başvuru yapmak için tıklayınız.   diğer güncel iş ilanlarına buradan bakabilirsiniz

Bir önceki yazımız olan A101 Personel Alımı ve Başvurusu 2020 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

eighteen − 17 =