İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Yemek Sepeti İş Başvuru Formu 2020
Yazar: - 05 Mayıs 2020
1.468
0

Yemek sepeti; personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmakta. Yemek sepeti insan kaynakları iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları, işe alım süreci, iş müracaat formu, Yemek Sepeti İş Başvuru Formuna bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ülkemizin en büyük e-yemek sipariş platformu olan Yemek sepeti, 2001 yılında kurulmuş ve 20015 yılında  da Dünyanın en büyük yemek sipariş platformu olan Delivery Hero bünyesine katılmıştır. Günümüzde 62 ilimizde ve Kıbrıs'ta hizmet vermekte olan Yemek sepeti, bütün internet kullanıcıları ve alakalı restoranlara, internetten yemek siparişi verebilme ve alabilme olanağı sağlıyor. Yemeks epeti ilaveten büyüme hedefleri tarafında da her yıl çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Yemek sepeti yönünden yayınlanan bütün iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile iş müracaat formu, müracaat şartları ve müracaat tarihleri gibi iş müracaatı detayları yazımız devamında yer almaktadır.

Yemek sepeti İş İlanları 2020

Yemek sepeti geçtiğimiz zamanlarda yeni ofisine taşındı. Genellikle yeni ofisinin açılması ile büyük sükse yapan Yemek sepeti, ofisinde bütün çalışanlarının huzurunu düşünmüş. Sizler de bu büyük aile ortamında yer alma ve kıskandıran bu büroda çalışma olanağı elde edebilirsiniz. Zira Yemek sepeti derli toplu olarak gereksinimleri nedeni ile personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Yemek sepeti yönünden yayınlanan iş ilanları amacıylada; arayüz geliştirme eksper yardımcısı, meşru uyum yöneticisi, davetiye merkezi destek temsilcisi, müşteri temsilcisi, idari işler sorumlusu, vale satış yöneticisi, sosyal medya eksperı, reklam satış eksperı, proje satış eksperı gibi çok sayıda kadro ve pozisyonda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu, bay bayan, tecrübeli deneyimsiz adayların iş müracaatı yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer almaktadır. Peki bütün bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş müracaatı yapılır?

Yemek sepeti İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yemek sepeti yönünden yayınlanan bütün iş ilanları, ayrıntılı kariyer portalları üstünde yer almaktadır. Bütün bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş müracaat formu, müracaat tarihleri ve müracaat şartları ile başka ilan detaylarını görmek amacıyla alçakta paylaşmış olduğumuz iş müracaat formu kullanmalısınız. Kariyer portalına üyeliğinizi oluşturmanızın sonrasında müracaatınızı yapabilirsiniz. Akabinde kurumun insan kaynakları departmanı müracaatınızı ayrıntılı olarak inceleyecek ve olumlu neticelenen müracaat sahiplerini iş görüşmesi yani mülakat adımı amacıyla çağıracaktır. Bu aşamayı da başarı ile geçtiğimiz bireyler Yemek sepeti gibi bir firmada çalışma olanağı elde edeceklerdir. Banabi hizmetinde çalışmak amacıyla ise banabi@yemeksepeti.com mail adresine özgeçmiş gönderebilirsiniz. Bu yazımızda Yemek sepeti iş ilanları ile işe alım süreci ile alakalı ayrıntılı bulgular verdik. Konu ile alakalı soru, problem ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Yemek Sepeti Online İş Başvuru Formu için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan TÜBİTAK Uzman-Uzman Yardımcısı Alımı 2020 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

nine − 2 =