İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Türkiye Taşkömürü Kurumu Personel Alımı 2018
Yazar: - 26 Temmuz 2018
315
0

Türkiye Taş Kömürü Kurumu 2018 yılının ikinci yarısı için 1000 personel alımı gerçekleştirecektir.Enerji ve Tabii kaynaklar bakanı Fatih Dönmez tarafından yapılan açıklamaya göre 1000 adet personel alımı gerçekleştirilecek.Farklı branşlarda ve farklı illerde alımlar gerçekleşecektir.Başvurular hakkında detaylı bilgiyi alımlar başladığında internet sitemiz üzerinden duyuracağız.

Türkiye Taş kömürü Kurumuna çok sayıda işçi istihdamı yapılması planlanmakta. Genel Maden İşçileri Sendikası Bakanı Ahmet Demircan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih DÖNMEZ'i ziyaret etti. Burada yapılan konuşmadan Türkiye Taşkömürü Kurumunun işçi ihtiyacı için bazı değerlendirmeler yapıldı.
Genel Maden İşçileri Sendikası Başkanı Demirci'nin Bakan Fatih Dönmez'i ziyaretinde personel alım sözünü aldı. Daha önce planlanan 1500 personel alımının 500 kişisi gelecek yıl yapılacağı 2018 yılında ise 1000 personel alımı yapılmasını gündeme gelmesi üzerine Bakan Dönmez, çalışmanın en yakın zamanda başlayacağını belirttiği ifade edildi. Buna göre yakın zamanda TTK‘ya 1000 işçi alım için çalışmaların başlaması beklenmekte.
Diğer yandan alınacak işçilerin hangi bölgelerden olacağıda belirtilmekte. Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgelerinden işçi alımı sınırlandırılabilir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Bir önceki yazımız olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Muvazzaf Subay Alımı başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

4 − three =