İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Türk Traktör İş Başvurusu 2015
Yazar: - 23 Aralık 2014
2.076
1

Şirketi 1955 yılında Ankara Gazi Mahallesinde , Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan , traktör imalatı ile üretime başlayan bir işletmedir.İlk ihracatını 1979 Yılında Pakistan'a gerçekleştirmiştir. Bu yıla kadar üretilen ve montajı yapılan tarım traktörleri yurtiçi tarım faaliyetlerinde kullanılmıştır. Koç Topluluğunun girişimi ile birlikte , Türk Traktörün kamu hisseleri 1992 yılında Koç Holdinge devredilmiştir. 1998 Yılında Koç Holding ve New Holland , traktör üretiminde ortaklığa gitmiştir.  2004 Yılında Türk Traktörün %25 lik kısmı , halka arz edilmiş ve istanbul menkul kıymetler borsasında işlem görmeye başlamıştır. 2012 Senesinde Türkiyedeki en büyük 2. Traktör fabrikası açılmış , montaj hattında 10 bin traktör üretilmiştir.Araştırma ve Geliştirme faaliyetlerine verilen önem ile birlikte şirketin ihracat oranı da artmıştır.

Türk Traktör İş Başvuru Formu

Büyüme amaçlı yapılan yatırımlar hız kesmeden devam etmiş ve Sakarya Erenler fabrikası 2014 haziran ayı içerisinde faaliyete geçmiştir. Yeni fabrikanın açılması ile birlikte birçok alanda , işçi ihtiyacı da artmıştır.

Ankara Gazi fabrikası , Sakarya Erenler fabrikası için eleman alımlarını , gerekli şartları ve açık pozisyonları web sitemizden öğrenebilirsiniz.. Bu amaçla yapacagınız başvurular için uygun görülen CV hazırlama örnegine buradan ulaşabilirsiniz..

Türk Traktörün açık pozisyonlarını , aranılan şartları ve gerekli evrakları buradan takip edebilir , sizin için en uygun pozisyona başvurabilirsiniz. Başvurunuz en kısa sürede değerlendirme aşamasına alınacak ve uygun görüldüğünüz taktirde mülakat için çağrılacaksınız.

Bir önceki yazımız olan Ford Otomotiv İş Başvurusu 2014 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. dursun ali şahin dedi ki:

    1965 dogumluyum.halen özel bir şirkette çalışmakta olup iş verimliği yüzünden iş değiştirmek istiyorum.mesleğim insaat işleri.saygılarımla….

BİR YORUM YAZ

5 × two =