İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Tubitak KPSS’siz Personel Alımı Başvuruları 2018
Yazar: - 24 Nisan 2018
582
0

Evet yanlış duymadınız Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), KPSS şartı olmadan  memur ve personel alımı yapıyor. Toplamda 60 personel alımı yapılacaktır.Personellerin herbiri farklı pozisyonlarda farklı mevkilerde olacaktır.

 

TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Araştırma Teknolojileri Enstitüsü bünyesine alımını yapacağı personel adaylarından, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir aklı dengi rahatsızlığı bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılan İngilizce dil sınavlarından geçerli puan almış olmak, ve Lisans derslerinden ilgili nitelikleri taşımaları dahilinde, Ar-Ge Teknisyeni ve Ar-Ge Personeli ve Teknik ve Destek pozisyonlarına alım yapılacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK KPSS şartı aramadan 60 kişilik yapıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre müracaatlar 20 Nisan 2018 tarihinde başladı ve adayların 4 Mayıs 2018 mesai saatlerine kadar www.bilgem.tubitak.gov.tr aracılığı ile müracaatlarını tamamlaması gerekmekte olup detaylı bilgi için aşağı bölüme resmi ilanı ekliyoruz.

Bir önceki yazımız olan 17BİN Bekçi Alımı ve Başvuruları 2018 başlıklı makalemizde 2018 , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

4 × 2 =