İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
TÜBİTAK KPSS’siz Personel Alımı 2018
Yazar: - 11 Mart 2018
752
0

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu(TÜBİTAK) 24.07.1963 tarihinde Ar-Ge çalışmalarına teşvik ve çalışmaları desteklemek maksadı ile kurulmuş bir kurumdur.Son Başvuru 29 Mart 2018 tarihi saat 5'e kadar online olarak yapılmalıdır.Alımla ilgili detaylı bilgiye yazıdan ulaşabilirsiniz.

TÜBİTAK KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor. TÜBİTAK'ın 172 kişilik boş kadro ile yapacağı personel alımına ilişkin tüm detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

TÜBİTAK personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü ( SAGE ) birimine farklı kadro be niteliklerde kamu personeli alımı yapacak. İlan Devlet Personel Başkanlığı tarafından 08 Mart 2018 tarihinde yayımlanmış olup, adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için aranan şartları taşımaları gerekmektedir. Söz konusu ilan ile TÜBİTAK SAGE bünyesine Teknik Destek Personeli, Teknisyen ve Araştırmacı pozisyonlarında alım yapacak.

ALIM KADROLARI VE SAYISI

TÜBİTAK SAGE Araştırmacı Pozisyonunda 138, Teknisyen Pozisyonunda 32 ve teknik Destep Pozisyonunda ise 2 kişi olmak üzere toplamda 172 kamu personeli alımı yapacak. Teknisyen ve Teknik Destek pozisyonlarında alımlar Ankara için geçerli olup, Araştırmacı pozisyonunda hem Ankara ve hem Eskişehir illeri için boş pozisyonlar vardır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

TÜBİTAK bünyesine alımını yapacağı 172 kişilik kadro için 3 farklı ilan yayımladı. İlanlara göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şart aranmayacak. Ancak bunun dışında adaylardan gene olarak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Lisans öğrenimini, süresi içinde ya da normal öğrenim süresinden en fazla bir eğitim öğretim yılı gecikmeli bitirmiş olmak, İngilizce dilinde gerekli puan seviyelerinde puan almış olma nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR Nasıl Yapılır ?

Başvuru yapacak adaylar aranan genel nitelikleri taşımak ve kadrosuna göre özel nitelikleri taşımak zorundadırlar. Özel niteliklere ilanların tam metinlerinden ulaşabilirsiniz. Buna göre adaylar başvurularına başlayabilirler. Söz konusu olan ilana başvurular en geç 29 Mart 2018 tarihi saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını, Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi ve Üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma veya çıktı belgesi, Lisans Transkript Belgesi, Yabancı Dİl Sınav Sonucu, Özgeçmiş, Askerlik durum belgesi ve SGK hizmet döküm belgesi ile birlikte “kariyer.sage.tubitak.gov.tr” adresine kayıt olarak sistem üzerinde bulunan İş Başvuru Sistemi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak herhangi bir başvuru yöntemi geçerli sayılmayacaktır. İlanların tam metnilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Teknik Destek Personeli  Teknisyen Personel  Araştırmacı Personel başvuruları için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan 2018 Polislik Başvuruları başlıklı makalemizde 2018 alımı ve başvurusu, ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

eleven − four =