İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Tofaş İş Başvurusu 2015
Yazar: - 25 Aralık 2014
2.150
2

Tofaş 1968 Yılında Koç Holding Kurucusu Vehbi Koç Tarafından Kurulmuştur. Üretim fabrikası Bursa'da yer alan Tofaş , devam eden üretimlerine Koç Holding ve Fiat ortaklığı ile devam etmektedir. Tofaş hem binek , hem de hafif ticari araç üreten ve üretmeye devam eden tek Türk otomotiv şirketidir. Türk otomotiv sektörünün en büyük üreticisi konumunda bulunan Tofaş , yılda 400.000 araçlık üretim hattına ve 7000den fazla çalışana sahiptir.

Tofaş İş Başvuru Formu

Türk otomotiv sektöründe güçlü bir geçmişe sahip olan Tofaş firması , Jeep , Ferrari , Fiat , Lancia , Alfa romeo ve Maserati araçlarının da satış ve satış sonrası oluşacak operasyonlarını da üstlenmektedir.Bu yönden bakıldığı zaman , Tofaş şirketinde personel alımları ve personel ihtiyaçları diğer senelere göre sürekli artmıştır.

Günümüzde 80den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Tofaş , 2014 başında 160.000 adet araç ihraç etmiş ve 434 milyon net kar elde etmiştir. Türkiye'de gerçekleşen otomobil üretiminin %22 sini karşılayan Tofaş , 240.000 adet yurtiçi araç üretimi gerçekleştirmiştir.Bu sonuçlar ışığında , ihracat hacmini %4 genişletip 1.6Milyar Euro ihracat geliri sağlamıştır.

Bursada üretim tesisi bulunması sebebi ile , en büyük personel ihtiyacı bu şehirde bulunmaktadır. Çalışanları için daima hep en iyisini hedef edinmiş olan Tofaş , bu doğrultuda performansa dayalı ücret artışlarınını çalışanlarına sağlamıştır. Tofaş bünyesinde çalışmak isteyenler için servis ihtiyacı ve fabrikada bulunan yemekhane sayesinde de çalışanlarının yemek ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

En güncel için web sitemizi takip edebilirsiniz. Açık pozisyonlara başvuruda bulunmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan İnfaz Koruma Memuru Başvuruları 2015 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 2 Yorum Var)
  1. yusuf özpınar dedi ki:

    ticaret lis. muh. bölümü mezunuyum bana uygun bir iştalep ediyorum
    ciddi eli hızlı ve iş disiplini olan biriyim üretim bölümünde yetiştirilmek üzere görev olabilirim (uygun görülürse)denizlide ikamet ediyorum

  2. Kudbeddin çelik dedi ki:

    Endüsri meslek lisesi den mezunum iş tecrübem çok iyidir kalite kontürol veya gaz altı kaynak operatürü olarak calısmak istiyorum

BİR YORUM YAZ

11 + eleven =