İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Polisan Boya İş Başvurusu 2014
Yazar: - 10 Nisan 2014
3.102
1

50 yılı aşkın boya ve tutkal sektöründe dünya çapında satışlarını sürdüren Polisan boya, her gün onlarca insana iş imkanı sunmaya devam ediyor. Eğer siz de Polisan boyada çalışmayı düşünüyorsanız en iyi adrestesiniz çünkü Polisan boya insan kaynakları departmanından iş başvurusu hakkında edindiğimiz bilgileri sizlere aktaracağız.

Polisan Genel İş Başvurusu 2014

Binlerce insana iş olanağı sağlayan Polisan, holding bünyesinde barındırdığı şirketlere sürekli personel alımı gerçekleştirmektedir. Eğer siz de Polisan'da çalışmak istiyorsanız, bu mesele bir iş başvuru formu kadar yakın!

Genel olarak İnsan Kaynakları Uzmanı, İş Güvenliği Uzmanı, ARGE Mühendisi ve İhracat Asistanı gibi pozisyonlarda personel alımı yapan Polisan, her türlü genel iş başvurusuna da kendisini açık tutmaktadır.

Her türlü iyi olanak ve destek sağlayan bu firmada siz de yerinizi almak istiyorsanız hemen Polisan iş başvuru formu doldurup başvuru gerçekleştirmeniz gerekmektedir. İş ilanlarını görmek ve iş başvurusu gerçekleştirmek için buraya tıklayınız.

Polisan Staj Başvurusu

Polisan, aynı zamanda  yüksekokul ve teknik lise öğrencilerine staj imkanı da sunmaktadır. Eğer siz de kendinizi geliştirmek, iyi bir kariyere stajyerliğinizde başlamak istiyorsanız Polisan tam size göre! Kabul ettiği staj dönemleri ise; Yaz dönemi için Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında, Meslekî eğitim stajı ise Eylül- Mayıs arasında gerçekleştirilir.

Bir önceki yazımız olan Marshall İş Başvuru Formu başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. mesut polat dedi ki:

    boya ustasıyım ben evli 3 çocuk babasıyım ben adıyamanlı iş arıyorum ben

BİR YORUM YAZ

20 − eight =