İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Pendik Botaş Personel Alımı 2017
Yazar: - 13 Ekim 2017
592
0

BOTAŞ BORU HATLARI A.Ş

tarafından yapılan açıklamaya göre Uzman yardımcısı personel alımı yapılacak.Personelin alınacağı şube İstanbul Pendik şubesidir.Başvurular 12 ekim 2017 ile 23 ekim 2017 tarihleri arasında en yakın Botaş hizmet merkezinden bireysel olarak yapılacaktır.Başvuru yapacak adayların KPSS P3 sınavından en az 60 puan almış olması gerekmektedir.Mevcut Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna bildirmek zorundadırlar.

Pendik Botaş Personel Alımı 2017  Başvuru yapabilmek için İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakültelerinden herhangi birinde lisans eğitimini tamamlamış olmak ve B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak yeterlidir.

Botaş Botu Hatları A.Ş tarafından yapılan personel alımlarını ve sonuçlarını sitemizden takip edebilirsiniz.Pendik Botaş personel alımı ile ilgili gelişme oldukça sitemizde yer vereceğiz.

Bir önceki yazımız olan Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alımı 2017 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

3 × three =