İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
MUDO İş İlanları ve Başvuruları 2019
Yazar: - 18 Mayıs 2019
312
0

Ülkemizde giyim sektörünün öncü firmalarından olan MUDO mağazalarında çalışacak personel alımı yapacağını duyurdu.. Hazır giyim sektöründe çalışmak isteyen adayların başvurularını kabul eden kurum, işe alımlarını internette yayınlanan  üzerinden gerçekleştirmektedir. İş ilanlarına yapılan part time ve tam zamanlı iş başvuruları, MUDO insan kaynakları bölümü tarafından değerlendirilmeye alınmaktadır. MUDO işe alım süreci ve iş başvurusu için kullanmanız gereken bağlantıya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

MUDO İş Başvurusu

 yılında kaç kişi ile yapılacağı tam olarak sayı ile ifade edilmezken, yayınlanan ilanlara göre şirketin 40 küsür açık pozisyonu bulunmaktadır. Personel alımı yapılacak olan bazı pozisyonlar şunlardır:

  • Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer
  • Denetim Uzmanı
  • Mağaza Müdürü
  • Kategori Yöneticisi
  • Depo Personeli
  • Temizlik Görevlisi
  • Hazır Giyim-Tedarik Uzman ve Uzman Yardımcısı
MUDO markasına ait açık pozisyonların tümüne ulaşmak ve bu pozisyonların bulunduğu şehirleri buradan görüntüleyebilirsiniz.  Açılan sayfada; pozisyon, çalışacağınız yer, ilan tarihi ve ilan detayları bilgisi bulunmaktadır. MUDO Kariyersistemine üye olup, özgeçmişinizi oluşturarak istediğiniz pozisyona iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurusu olumlu olarak değerlendirilen adaylar ile sonraki aşamalar için irtibata geçilmektedir.

Bir önceki yazımız olan Pronet Satış Sorumlusu İş Başvurusu başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

15 + 6 =