İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Microsoft Türkiye Personel Alımı 2015
Yazar: - 09 Aralık 2014
1.892
1

Dünyanın dev şirketleri arasında yer alan Microsoft'ta çalışmayı elbette aramızda bir çok insan ister. Peki Microsoft iş başvurusu nasıl yapılır? Microsoft'ta çalışmak isteyen birinin hangi yolları takip etmesi gerekir? Kafanıza takılan tüm soruların yanıtını Microsoft'un resmi blogundan anlattığı şekilde sizlere detaylı bir şekilde aktarmaya çalışacağız. Özellikle hayal ve hedefi yüksek olan bilişimseverler için hazırlanmış bu iş ilanı sürecini iyi takip etmeleri gerekmektedir.

Microsoft'un Türkiye merkezinde çalışmak isteyenler hangi yolu takip etmeli? Neler yapmalı? Nereye gidip, hangi süreçleri izlemeli? İşte kafalara takılan bu soruları ayrıntısıyla cevaplamaya çalışacağız.

Öncelikle bilinmesi gerekir ki Microsoft, personel alımı konusunda oldukça titiz davranmaktadır. Geçmişiniz Microsoft için oldukça önem taşımaktadır. Bunun yanı sıra daha önce çalışmış olduğunuz yerler ve çalıştığınız yerlerin hakkınızda vereceği olumlu düşünceler size + puan kazandıracaktır. Microsoft daha çok eski ve güven sahibi yöneticilerinizle görüşmek ister, bu Microsoft için güven duygusu oluşturur.

Microsoft için sizi tanımanın en iyi yolu daha önce çalışmış olduğunuz yerlerden sizi izlemek olduğundan dolayı daha önce çalışmış olduğunuz yerdeki performansınız, işinize karşı ne kadar güçlü olduğunuz gibi kriterler göz önünde bulundurulmaktadır.

Microsoft'a CVnizi gönderdikten sonra size ulaşılacak ve yüz yüze görüşme için randevu verilecektir. Tabi etkili cv hazırlama teknikleri makalemize göz atmayı ve Microsoft'a iyi bir CV göndermeyi de ihmal etmeyin! İş görüşmesi esnasında eski yöneticileriniz yanınızda aranız ve hakkınızda orada da bilgi alınır.

Microsoft Türkiye Personel Alımı 2015

Bu süreçte başarılı olabilmeniz dileği ile..

Bir önceki yazımız olan Ambulans Şoförü Nasıl Olunur ve Maaşları Ne Kadar? başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. büşra dolgun dedi ki:

    Merhaba ben 2 yıllık gıda kalite kontrol ve analizi bölümü okudum. Açıkoğretimden 3. Sıniftan üstüne devam ediyorum.işe çok ihtiyacim var ve sizinle çalısmayi sizin gibi bir firmayla çalışmayi çok isterim. Kendi ayaklarımın üzerinde durmayı istiyorum yardım edin bir şans verirseniz çok sevinirim

BİR YORUM YAZ

17 + 13 =