İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
LC Waikiki(LCW) İş İlanları ve Başvurusu 2020
Yazar: - 14 Mayıs 2020
303
0

LC Waikiki firması 2020 senesinde yapısında çalıştırmak üzere 20.000den çok personel alımı gerçekleştirecektir. LC Waikiki ya da tanınan kısa adıyla LCW, 30'u aşkın ülkede, 700'ü aşkın mağazaya sahip olan İstanbul odaklı bir mağazalar zinciridir. İsmini Hawaii adasında tespit edilen Waikiki plajından ve Fransızca “arkadaşlar” manasına gelen “Les Copains” kelimelerinin baş harflerinden almaktadır. LC Waikiki kurulmuş bulunduğu günden bu yana derli toplu olarak büyümesini sürdürmüş ve bugünümüzde ülkemizdeki en büyük mağazalar zincirlerinden bir tanesi durumuna gelmiştir. LC Waikiki, bu büyümesini sürdürmek adına da çalışmalarına bütün süratiyle devam etmektedir. LCW bu kapsamda da bünyesine çok sayıda personel alımı, elaman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. LCW doğrultusundan yayınlanan bütün iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile açık iş pozisyonları, iş talep formu ve iş müracaat formu gibi iş müracaatı detayları yazımız sonucunda alt kısımda yer almaktadır.

LC Waikiki doğrultusundan yayınlanan ve yayınlanması muhtemel iş ilanları amacıylada; mağaza yöneticisi, müdür, depo elemanı, muhasebe elemanı, kasiyer, mağaza satış danışmanı, grup lideri, proje uzmanı, mekanik teknisyeni, merchandiser, güvenlik görevlisi, büro asistanı, düzenleme uzmanı gibi çok sayıda yarı vakitli ve tam vakitli kadro ve pozisyonlar yer almaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, tecrübesiz, deneyimsiz, yeni mezun adayların engelli personellerin ve stajyerlerin iş müracaatı yapabilecekleri kadro ve pozisyon yer almaktadır. Peki bütün bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş müracaatı yapılır?

LC Waikiki İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

LC Waikiki doğrultusundan yayınlanan bütün iş ilanları kurumun kendi İnternet adresi üstünde yer alan kariyer sayfasından ve ayrıntılı kariyer portallarında yer almaktadır. Aşağıda vermiş bulunduğumuz iş müracaat formu ile LCW yapısında yayınlanmış olan açık iş pozisyonlarını görebilir ve bunlara hemen iş müracaatı yapabilirsiniz. Yapacak bulunduğunuz iş müracaatları, kurumun insan kaynakları departmanı doğrultusundan ayrıntılı olarak incelenecek ve müracaatı olumlu tespit edilen adaylar iş görüşmesi amacıyla çağrılacaklardır. Bu yazımızda LCW iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili ayrıntılı veriler verdik. Konu ile ilgili soru, aksilik ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

LC Waikiki iş müracaatlarını tıklayarak yapabilirsiniz.Diğer güncel iş ilanlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan LCWaikiki Satış Danışmanı Alımı 2019 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

1 + sixteen =