İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Koçtaş İş İlanları 2014
Yazar: - 28 Mart 2014
2.563
1

1955'den bu yana Türkiye'nin çeşitli yerlerinde mağazacılık anlamında Türkiye'nin ilklerini getiren Koçtaş, Koç Holding'e bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. 2014 koçtaş iş ilanlarını ve çeşitli açık pozisyonları sizlerle paylaşarak sizlere Koçtaş iş başvurusu 2014 fırsatı sağlamak istiyoruz.

Koçtaş Açık Pozisyonlar 2014

1955'de kurulan Koçtaş, bugün Koç Holding'e bağlı olarak faaliyetlerini sürdürerek Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hem alışveriş imkanı hem de binlerce insana iş imkanı sunmaya devam ediyor. 1996'ya kadar yapı malzemelerinin satışı üzerinde yoğunlaşan Koçtaş, 1996 yılından itibaren perakendecilik sektörüne yönelmeye karar vermiştir.

Sizlerle aşağıda paylaşacağımız Koçtaş insan kaynakları sayfasından İK Uygulamaları yani; işe alım ve bu süreçte yaşanacak olan durumlar, nasıl iş başvurusu yapabileceğiniz, Koçtaş'ta Staj hakkında her şey, ücret yönetimi, prim sistemi, performans yönetimi ve gelişim planlama gibi başlıklar hakkında çeşitli bilgileri edinebilirsiniz.

Koçtaş büyüdükçe yeni personel alımlarına ihtiyaç duymaktadır. Eğer siz de Koçtaş çalışanlarından birisi olmak istiyorsanız bu sayfa tam size göre! Bazı açık pozisyonlar şunlardır; Mimar, Mağaza Yönetici Adayı, Engelli Personeli, Uzmanlar, Mali İşler Uzmanı, Ticari Satış Uzmanı gibi. Eğer siz de tam detaylı bilgi almak ve hemen Koçtaş iş başvuru formu doldurmak istiyorsanız burayı tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Bimeks Eleman Alımı ve İş İlanları 2014 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. Hakan dedi ki:

    merhaba adım Hakan 26 yaşındayım uzun suredir şöförlük yapıyorum b sınıfı ehliyetim src 4 src1 ve psikoteknik belgelerim var sizinle çalşmak isterim şimdiden ilginize teşekurederim

BİR YORUM YAZ

4 × one =