İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Kızılay Memur Alımı ve Başvuruları 2018
Yazar: - 18 Mart 2018
746
0

Ülkemizde sağlık kuruluşları arasında öncü olan Türk Kızılayı bünyesinde çalışmak üzere çok sayıda yapacağını kamuoyuna duyurdu.Genellikle personel alımını üniversitelerin sağlık bölümlerinden mezunlarından gerçekleştirmektedir.Başvurularda KPSS şartı aranmamaktadır.Başvuru yapacak adaylar Türkiye'nin her yerinden başvuru yapabilirler. Aşağıdaki kızılayın resmi internet sitesi linkine tıklayarak online olarak başvuru yapabilirsiniz.

Alınacak Personel Pozisyonları

Doktor (Doktor 2018), Corporate Communication Specialist (CCS) , Doktor / (Kardiyoloji Uzmanı) (KRD2018), Case Worker (CASE-WR), İdari İşler Personeli (Engelli) (ENGL-İP), Tercüman (TRC2018), Program/ Project Assistant (PA), Koruma Programı (Asistanı), Yurtdışı Delegasyon Yetkilisi (YDD2018) pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır.

 

yukarıda belirtilen pozisyonlara personel alımı gerçekleştirecektir.

 

http://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx Linke tıklayarak online başvuru yapabilirsiniz.

 

Diğer iş ilanları için tıklayınız.  Kızılay Memur Alımı ve Başvuruları 2018 başvuru sonuçları kızılay tarafından açıklandığında sitemizde yayımlanacaktır.

Bir önceki yazımız olan Denizbank(Müdürlükler ve Şubeleri) Memur Alımı 2018 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

twelve + 5 =