İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Kahve Dünyası İş Başvuruları 2018
Yazar: - 02 Mayıs 2018
551
0

Ülkemide kahve denilince ilk akla gelen büyük işletmelerden birisidir.Kahve Dünyası insan kaynakları iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları, işe alım süreci, iş başvuru formu gibi iş başvurusu detayları yazımızda yer almaktadır, sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz.

 

Ülkemizde ilk İstanbul'un eminönü ilçesinde şubesini açan kahve dünyası hızla büyüyerek İngiltere, Romanya, Kuveyt, Suudi Arabistan gibi ülkelerde toplam 170'i aşkın mağaza sayısına ulaşmayı başarmıştır. Yeni açılan şubelerde ve işten bazı sebeplerden dolayı ayrılan insanlardan dolayı kadrolarındaki boşluğu yeni personel alarak doldurmak isteyen kahve dünyası yeni iş imkanları sunmakta.

Kahve Dünyası şubelerinde tamamen kendi üretimi olan ürünlerin satışı gerçekleştirilmektedir. Altınmarka Grubu bünyesi altında yer almakta olan şirket, Hadımköy gibi mevkilerde tesislere sahiptir. Kahve Dünyası büyüme hedefleri doğrultusunda çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

 

Kahve Dünyası tarafından yayınlanan veya yayınlanması muhtemel iş ilanları içinde; servis personeli, barista, mağaza sorumlusu, kasa satış çalışanı, ekmek üretim çalışanı, vardiya şefi, pasta ustası, ekmek ustası, depo personeli gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan baybayan, deneyimli deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri part time ve full time kadro ve pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecektir.

Kahve Dünyası İş Başvurusunu Nasıl Yapabilirim?

Kahve Dünyası bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını gerçekleştirebilirler. Sayfaya girmenizin ardından sayfa sonunda yer alan “Başvuru Yap” kısmına tıkladığınızda şirket bünyesindeki açık iş pozisyonları ile bu ilanlara ait başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere erişebileceksiniz. Akabinde yapacak olduğunuz iş başvuruları daha sonra kurumun insan kaynakları departmanı tarafından detaylı olarak incelenecek ve başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu aşamayı da geçen bireyler Kahve Dünyası gibi zincir bir kahve markasında çalışma imkanı elde edeceklerdir. Bu yazımızda Kahve Dünyası iş ilanları ile işe alım süreci hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

 

kahve dünyasına iş başvurusu yapmak için tıklayınız. Diğer güncel iş ilanları için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Bedaş İş İlanları ve Başvuruları 2018 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

sixteen − 4 =