İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
İstanbul Üniversitesi 542 Sağlık Personeli Alımı 2020
Yazar: - 07 Haziran 2020
402
0

İstanbul Üniversitesi 542 personelin 455 Hemşire, 25 Diğer Sıhhat Personeli, 10 Biyolog, 25 Sıhhat Teknikeri, 4 Diyetisyen, 5 Fizyoterapist, 10 Laborant, 3 Psikolog, 5 Röntgen Teknisyeni ve olarak üniversite hastanesi yapısında görevlendirileceği kamuoyuna bildirildi.Adaylarda aranan genel nitelikler657 sasenesi Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirti edilen şartları taşımak, 2018 senesi Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarında KPSSP3, Ön Lisans mezunlarında KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir Sosyal Emniyet Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak, 5917 sasenesi Kanunun 47. Maddesi'nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B olarak çalışmakta iken istifa ederek görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) sene vakit prosedüriş olmak ve İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekliBaşvurular ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı günden (5 Haziran 2020) itibaren 15 gün içersinde (mesai saati bitimine kadar) kurum internet adresinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Müracaat sonucunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından kurumumuz yönünden teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda tespit edilen adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre prosedür yapılacaktır. Posta ile ya da şahsen uygulanan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihini geciktiren ya da nitelikleri makul olmayan adayların müracaatlarına prosedür yapılmayacaktır.Başvuru neticelerının açıklanmasıBaşvurular Komisyon yönünden değerlendirildikten sonra neticeler en geç 10 iş günü içersinde kurum internet adresinde yayınlanacaktır. Kontenjan adedi kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlar atanmak üzere müracaat yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırayla çağırılacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları amacıyla lüzumlu evraklar, müracaat vakityi ve yeri ile alakalı bulguların kurum internet adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ilaveten bir tebligat yapılmayacaktır

Bir önceki yazımız olan Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ve Başvurusu 2020 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

10 + thirteen =