İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Halkbank 1300 Memur Alımı Başvuruları 2018
Yazar: - 27 Mart 2018
579
0

Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan yaptığı açıklamasında bin 300 banka memuru alımı yapacaklarını duyurdu.Ülkemizde sayılı kamu bankalarından birisi olan Halk Bankası ülkemizde açtığı yeni şubelerde ve genel müdürlükte çalışacak personel alımı gerçekleştireceğini kamuoyu aydınlatma platformuna duyurdu.
Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından yapılan açıklama da Türkiye Halk Bankası için 2018 yılının önemli bir yıl olduğu ve bu seneye yenilenme yılı olduğunu belirterek ilk aşama için bin 300 banka memuru alımı yapılmasının planlandığını duyurmuştu. Buna göre alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyor ancak yakın zamanda ilanın kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

ALIMLAR HANGİ KADROLARA YAPILACAK?

Türkiye Halk Bankasının ilk aşama olarak bin 300 banka memuru alımı yapması bekleniyor. Alımların hangi pozisyonlar için yapılacağı net olarak belli değil ancak genel olarak olduğu gibi gişe memuru, şoför, hizmetli, çağrı merkezi, yazılım, yönetici vb. gibi kadrolar için alımların yapılması bekleniyor. İlanlar yayımlandığında sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

 

Sitemizi takipte kalarak güncel iş ilanları arasında size en uygun olana başvuru yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Denizbank(Müdürlükler ve Şubeleri) Memur Alımı 2018 başlıklı makalemizde , Deniz bank 2018 ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

three × two =