İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Garanti Bankası Memur Alımı Başvuruları 2018
Yazar: - 18 Nisan 2018
552
0

Türkiye de kurulan yabancı sermayeli bankaların ilklerinden olan Garanti bankası bünyesinde çalışmak üzere yapacaktır.Türkiye geneli bir çok ilde personel alımı gerçekleştirecektir.Garanti Bankasının Türkiye geneli yüz binlerce müşteriye 938 şube ve yurt dışında ise 8 farklı şube ile hizmetlerini sürdürmekte olup yeni yatırımlarını gerçekleştirmekte şube sayılarını da artırmaktadır.Garanti Bankası ihtiyaçların tespiti halinde aralıklarla açık pozisyonları için şubelere ve genel müdürlüklere banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Banka memuru alımı ilanları kariyer siteleri vasıtası ile kamuoyuna duyurulmakta ve başvurular kabul edilmektedir. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir.

 

Personel alımı yapılacak bölümler;

yatırımcı ilişkileri yönetici yardımcısı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, üst düzey yönetici asistanı, AML uyum yönetmeni, dış ticaret ve krediler asistanı, özel bankacılık müşteri yönetici yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı planlanmaktadır.

Başvuru yapacak adaylarda aranılan özellikler;

Başvuru yapabilmek için kılık kıyafetine özen göstermek, pozisyonlar için uygun diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak gibi şartlara sahip olmak gerekmektedir. Başvuru yapmak için tıklayınız. Diğer güncel bankacılık ilanları için tıklayınız.Güncel iş ilanları için tıklayınız.

 

Bir önceki yazımız olan İNG Bank İşçi Alımı ve Başvuruları 2018 başlıklı makalemizde 2018, ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

4 × three =