İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
FLO Eleman Alımı 2014
Yazar: - 27 Aralık 2013
2.412
2

Dünyanın lider markası olma hedefini taşıyan FLO'da çalışmak ister misiniz? Özellikle büyük alışveriş merkezlerinde mağazalarını bulunduran FLO, dünyadaki tüm markalardan en iyi ayakkabıları seçip müşteriye sunma stratejisini sürdürerek faaliyetini sürdürmekte ve büyüyüş göstermektedir. Güçlü ekibiyle daha da güçlenen FLO personel alımı gerçekleştirmekte ve özellikle ayakkabı sektörüne merak duyan ve müşterilerle iletişimi güçlü kişileri bünyesinde barındırmak istemektedir.

FLO Eleman Alımı 2014

Flo, Ziylan grubuna ait bir kuruluştur. Ziylan grup'un temelleri Gaziantep'te 1960'lı yıllarda ufak bir atölyede atılmıştır. Daha sonra satış stratejisi doğrultusunda satış yönünü İstanbul'a çeviren Ziylan grup kendi marka ayakkabılarını üretmiş ve kısa zamanda seri üretime geçmiştir. Bugün yüzlerce mağaza ve çeşit çeşit markaya sahip olan Ziylan Grup'ta çalışmak ister misiniz? Binlerce insana iş olanağı sağlayan Ziylan Grup, personel alımına hızla devam etmektedir.

Çalışanlarına çeşitli haklar ve etkinlikler sunan FLO'da çalışacak olan kişilerin yapması gereken tek şey, müşterilerle ilgilenmek, onlara güler yüz göstermek ve mağazayı bir nevi sahiplenmek, sahip çıkmak ve düzgün çalışma performansını göstermek. Uyumlu çalışma saatleri sunan FLO, genellikle askerliğini tamamlamış erkek adayları ve lise mezunlarını tercih etmektedir. FLO iş ilanları için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Altur Turizm İş Başvurusu 2014 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 2 Yorum Var)
  1. nuray dedi ki:

    gelinilikçide çalıştım insalarla diyolohum iyidir arkadaş olmayı seviyorum doskalmayı seviyorum

  2. gül dedi ki:

    Daha önce bu bölümle ilgili tecrübem yok fakat moda tasarım bölümü lise mezunuyum satış danışmanı olarak verilen işi yapacağıma inanıyorum elimden geleni yapıcam işe ihtiyacım var. teşekkürler geri dönmenızı bekliyorum..

BİR YORUM YAZ

14 + two =