İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Doğa Koleji İş Başvuru Formu 2014
Yazar: - 13 Ocak 2014
7.642

Doğa Koleji'nde kariyer yapma hedefiniz mi var? O halde en doğru yönlendirme için tam adresindesiniz çünkü sizler için Doğa Koleji insan kaynakları ile görüştük ve Doğa Koleji iş başvurusu hakkında sorular sorarak bilgiler edindik. Edindiğimiz bilgileri aşağıda sizlerle paylaşarak sizlere yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

1979 yılında ilk dersi vererek eğitim faaliyetine başlayan Doğa Koleji, farklı farklı dershaneleri de bünyesinde barındırarak ve başka dershanelerin de birleşimi neticesinde bugün Türkiye'nin dört bir yanında Doğa Koleji zincirini oluşturmuştur. İstanbul'da 30'dan fazla ve toplam Türkiye genelinde ise 90'dan fazla şubesiyle binlerce çocuğun eğitim ihtiyacını karşılamaktadırlar.

Doğa Koleji İş Başvuru Formu 2014

Desteği

Doğa Koleji, kendileriyle çalışan öğretmenlere ve duruma göre diğer çalışanlarını mesleki ve kişisel gelişim amacıyla yurtdışına göndermekte ve yurt dışında eğitim almalarını sağlamaktadır. Sadece 2012 ve 2013 yılında yurtdışına 70'den fazla proje için 150'den fazla öğretmen gönderildi.

Doğa Koleji İş İlanları

Türkiye genelinde onlarca şubeye sahip olan Doğa Koleji, “birlikte daha güçlüyüz” sloganıyla yeni personel alımları gerçekleştirmektedir. Özellikle kariyer hedefi olanlar için Doğa Koleji en doğru adres çünkü burası size en iyi şekilde hizmet veren, sizi bir “çalışan” olarak değil bir “ortak” gibi gören ve size tam anlamıyla her yönden sahip çıkan bir yerdir Doğa Koleji.

Ancak Doğa Koleji, kendileriyle çalışmayı hedefleyen adaylar için bazı davranış ve çalışma şartları koymaktadır. İşte Doğa Koleji'nin beklentileri;

  • Pozitif Çalışma: İşini heves ile yapıp bu hevesi büyük bir heyecan içerisinde çalışma ortamına yansıtmak. Böylece sizinle birlikte çalışacak olan kişiler de bundan olumlu yararlanacak ve herkes işini severek yapacak. Bu durumun neticesinde Doğa Koleji'nin çalışmaları doğru ilerleyecek ve buna paralel olarak bu iyi çalışmalar şirket tarafından da size iyi sonuçlar olarak geri döner.
  • Güven Duygusu: İnsanlara güven duygusunu kazandırmanız neticesinde çalışma verimi daha fazla artacak.İnsanlar yaptığı işten tereddüt etmeyecek ve daha kaliteli bir iş hayatınız olur. Güven duygusunu sadece iş hayatında değil, günlük yaşamda da sizin için önemlidir.
  • Sahiplenme: Öğrenci ve velileri bir aile bireyi gibi sahiplenmek ve onları en doğru şekilde yönlendirmek, soru ve sorunlarına en güzel şekilde çözüm bulmak ve onlara karşı daima en iyi şekilde davranmak hem Doğa Koleji adına hem de şahsınız adına oldukça önem taşır.
  • Özgüven: Daima dik duruşunuz ile yaptığınız kendinize olan inancınızı çalışma ortamına yansıtmak, diğer çalışma arkadaşlarınıza da pozitif duygular yansıtarak onlara da kaliteli çalışma hevesi uyandırır.
  • Gelişim: Daima yenilik içerisinde sizin kişiliğinizi yansıtır. Kaliteli insanlar, daima kaliteli kalmayı hedefler. Bu nedenle kendinizi geliştirmeniz, kariyeriniz açısından önemli olduğu kadar yeni bir şeyler üretmenizde de yardımcı olur.
  • Takım Çalışması: İş ortamındaki çalışma arkadaşlarınızla daima güler yüzlü, neşeli ve anlayışlı olmalısınız. Doğa Koleji, “birlikte daha güçlüyüz” sloganını bu nedenle taşır. Takım çalışması daima sizi bir adım öne taşır ve daha kaliteli işler çıkartmanız konusunda yardımcı olur.

Doğa Koleji Stajyer Başvurusu

Doğa Koleji aynı zamanda kişiyi temelden kendi hedefleri doğrultusuna yetiştirmek ve onları üst rütbelere taşımak, geleceği onlara devretmek adına stajyer alımları gerçekleştirmektedir. Daha çok üniversite öğrencilerine yoğunlaşan Doğa Koleji, aynı zamanda başarılı öğrencilere daha fazla ilgi göstermektedir.

Doğa Koleki açık pozisyonlar iş ilanlarını görmek için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan CMS Jant İş İmkanları başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 14 Yorum Var)
  1. sema aladağ dedi ki:

    Merhaba.ben müzik ogretmeniyim.5yil calisma deneyim var.AzerbaycanDevlet Pedogoji unv.muzik bolumunden mezunum(koro piyano muzik teorisi).yurtdışında 3 yil piyano ogretmenligi yaptim.Türkiyedede iki sene farkli okullarda muzik ogretmenliği yaptim.doga kolejinde calismaktan onur duyarim.ihtiyaç duyulursa lutfen emailimden ulaşın.

  2. Gulay Uresin dedi ki:

    Merhabalar ,

    Gulay Uresin

    Ümraniye / İstanbul

    Santral Görevlisi / Danışma / Resepsiyon Görevlisi
    olarak çalışıyorum.

    Eğer sizler de uygun görürseniz sizin bünyenizde çalışmatan onur duyarım.

    İyi çalışmalar

  3. ESMA AKIN ERDEM dedi ki:

    MERHABA BEN 27/09/1960 UŞAK DOĞUMLUYUM. 1979-80 UŞAK EĞİTİM ENSTİTÜSÜ TÜRKÇE BÖLÜMÜ MEZUNUYUM.DAHA SONRA LİSANS TAMAMLAMA SINAVINI TAMAMLADIM.SIRASIYLA;

    TOKAT’IN REŞADİYE İLÇESİNİN KIZILCA ÖREN KÖYÜ;
    SAKARYA İLİ ARİFİYE ÖĞRETMEN LİSESİ ;
    ANKARA HASANOĞLAN ÖĞRETMEN LİSESİ;
    YILDIRIM BEYAZIT ANADOLU LİSESİ;
    MAMAK ANADOLU LİSESİ;
    NERMİN-MEHMET ÇEKİÇ ANADOLU LİSESİ;
    TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ, TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ GÖREVİNDE BULUNDUM.ŞUAN EMEKLİYİM.

    ANKARA ERYAMAN’DA OTURUYORUM.ORADA BİRAN ÖNCE EĞİTİM- ÖĞRETİME GEÇİRMEYİ PLANLADIĞINIZ OKULUNUZDA DENEYİMLERİMİ VE BİLGİLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERİM.

  4. Meryem güler dedi ki:

    Merhaba. Ben 2011 fırat üniversitesi sınıf öğretmenliği mezunuyum. Malatya da bulunmaktayım.
    Eğer sizde uygun görürseniz sizinle çalışmaktan onur duyarım.

  5. Saadet Demir dedi ki:

    Merhaba ben Malatya inönü üniversitesi biyoloji bölümü mezunuyum
    Pedagojik formasyo
    num var. Daha önce lisede vekil öğretmenlik yaptım.
    Eğer kabul ederseniz kurumunuzda öğretmenlik yapmak isterim

  6. S. dmr dedi ki:

    merhaba ben malatya da ikamet etmekteyim.2011 inönü üniversitesi biyoloji mezunuyum. Sizinle çalışmak isterim.

  7. Seçil Sezer dedi ki:

    Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2013 mezunuyum. Bir yıl köy okulunda ücretli sınıf öğretmenliği yaptım. Kabul edilirsem sizlerle çalışmak meslegimi icra etmek istiyorum.

  8. behiye genç dedi ki:

    Hentbol antrenörüyüm. Kurumunuzda hentbol’u öğrencilerinizle ve okulunuz ile hentbol liginde güzel yerlere ve milli sporcu çıkarmak isterim. Birlikte çalışmak mesleğimi icra etmek istiyorum. SAYGILARIMLA :

  9. MERHABA KÖSE dedi ki:

    7 yıllık tecrubelş acıl tıp teknısyenıyım .suanda özel duygu hastanesınde calısmaktayım hemşire att ihtıyacınız varsa sizinle calısmak isterım

  10. belgin bayram dedi ki:

    merhaba
    Emekli anestezi teknisyeniyim,ayrıca hemşirelik önlisans mezunuyum,özel söke ege kolejinde revir hemşireliğinde çalıştım.hemşire ihtiyacınız olusa sizlerle çalışmaktan gurur duyarım.saygılarımla.

  11. Figen Keklik dedi ki:

    Nevşehir’de 15 yıl özel bir okulda yazı işleri bölümünde çalıştım, on parmak bilgisayarım var. ihtiyacınız varsa sizinle çalışmak isterim. Not: Kayseride ikamet etme imkanım var.

  12. bedriye alan kabaoğlu dedi ki:

    tokat sağlık koleji ve 2.yıl A.Ü.A.Ö.F mezunuyum.1978 ilk görev yerim koşuyolu gögüs has.has. 6 yıl , 4yıl Şişli Etfal hast.hemşire olarak görev yaptım .1986 yılında SHÇEK kurumunda hemşire ve 20 yıl Fındıklı eğitim ve dinlenme merkezinde (10 YIL) Beşiktaş gençlik merkezinde (10) idareci olarak görev yaptım.2014 haziran ayında emekli oldum.kurumunzda ihtiyaç olduğunda hemşire olarak çalışmaktan memnun olurum.saygılarımla.
    işlerinizde başarılar dilerim.

  13. aysegul dedi ki:

    Aydin sokede oturuyorum.33 yasinda lise mezunu 2 çocuk annesiyim.9:00da baslayip17:00 aralari kolejinizde calismak istiyorum.yardimci olursanız sevinirimm

  14. Gülcan koçak dedi ki:

    Merhaba Edebiyat bölümünden mezun oldum , pedogojik formasyon aldım.Kolejinizde çalışmak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Ilgilenirseniz çok sevinirim. Mesleğimi seviyorum ,çocukları seviyorum.Alanumda pek deneyimim yok formasyon alırken staj yapmıştım hepsi bundan ibaret .Milli eğitimde bir yıl görev yaptım bir dönem sınıf öğretmenliği bir dönemde Türkçe öğretmenliği yaptım.

BİR YORUM YAZ

two × 5 =