İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Personel Alımı 2020
Yazar: - 21 Mayıs 2020
171
0

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yönünden 37 kişilik kontenjan ile kamu personeli alımı yapılacaktır. Başvuru tarihleri güncel olan alımlar amacıyla müracaat detaylarının yer aldığı güncel dargın haberimizde yer alıyor! DHMİ 37 personel müracaatı

Yurt çapında çoğu değişik kurum ve kuruluş dahilinde gerçekleştirilmeye devam edilen kamu personeli alımı süreçleri dahilinde yayımlanan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) kamu personeli alımı detayları belli oldu.DHMİ 37 Personel AlımıBaşvuru yapacak olan adayların makul olması gereken şartlar, kurum yönünden yayımlanan güncel müracaat dargınunda yer alırken; alımların Kontrolör Alımı unvanı ile toplamda 37 kişilik kontenjanda uygulanacağı ilan edildi.İlgili istihdam süreci dahilinde iki değişik ilan yayımlanırken; alımların 20 kişilik kontenjanı amacıyla Stajyer Hava Trafik Kontrolör personeli dahilinde uygulanacağı ilan edilirken; 17 kişilik kontenjanla ise Asistan Hava Trafik Kontrolörü istihdam edileceği duyuruldu.

DHMİ Kamu Personeli Başvuruları Nasıl Yapılır?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) kamu personeli alımı amacıyla müracaat yapacak olan adayların, müracaat işlemlerini tamamlayabilmeleri amacıyla 11 Mayıs 2020 tarihinde düzenin açıldığı ilan edildi. Başvurusunu tamamlamak isteyen adaylar en geç 5 Haziran 2020 tarihine kadar müracaat işlemlerini tamamlamak zorundadır.Başvuru yapacak olan adaylar internetten DHMİ resmi internet sitesine giriş yapmaları gerekmektedir.

DHMİ resmi internet sitesinin an sayfasında yer alan duyurular seksiyonuna tıklanıp; alakalı duyuruların listelenmesi ile DHMİ 37 personel alımı duyurusuna erişmek olasıdır.Bu alanda adayların gereksinim duydukları etkileşim verileri yer alırken; aynı vakitte güncel müracaat dargınu ile müracaat yapılacak adrese de ulaşarak; çevrimiçi olarak basit bir şekilde müracaat gerçekleştirme olası olacaktır.Başvuru gerçekleştirme isteyen adayların DHMİ iş müracaat internet sitelerini ziyaret etmesi gerekmektedir. İlgili sayfa belirli Aralıklara yaşanan yoğunluktan ötürü ulaşılamaz olsa da gün ortamında değişik saatlerde düzenin açılacağı ve adayların giriş yapabileceği bildirilmektedir.


DHMİ 37 kamu personeli alımı güncel müracaat dargınu, müracaat şartları ve detaylarının yer aldığı verilere alakalı haberimizden erişebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan PEGASUS Personel Alımı 2020 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

one × four =