İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı 2017
Yazar: - 13 Ekim 2017
676
0

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı başlamış bulunmaktadır.İnfaz koruma memuru, ceza infaz katibi ve diğer kadrolara personel alımı başlamıştır.

Adalet Bakanlığına bağlı CTE 3.611 alımına başvurular 13 Ekim 2017 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktadır. Bu kapsamda  infaz koruma memuru, büro personeli (ceza infaz katibi),  teknisyen, şoför, sağlık personeli gibi pozisyonlarda sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacaktır.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı 2017  Personel alımı kapsamında 2 bin 606 erkek ve 616 kadın infaz koruma memuru alımı yapılacak. İKM alımının yanı sıra 89 ceza infaz katibi, 58 sağlık memuru, 91 teknisyen, 75 şoför, 42 aşçı, 34 kaloriferci personel alımı gerçekleşecektir.

KPSS şartı olarak 2016 KPSS'de, mezuniyet türüne göre ilgili puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı bulunuyor. İKM alımı için 30 yaşını bitirmemiş olmak, teknisyen, ceza infaz katibi ve destek personeli alımı için ise 35 yaşını bitirmemiş olmak şartı gerekmektedir.

başvuruları 25 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek olup, Başvurular adalet komisyonu başkanlıklarına, istenen belgeler ve başvuru formu ile birlikte yapılmak zorundadır.Posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir.Şartları uyanlar başvuru yapabilir.

 

Bir önceki yazımız olan Uyum Güvenlik Personel Alımı 2017 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

three + twelve =