İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
AXA Sigorta Personel Alımı 2014
Yazar: - 24 Mart 2014
2.348
0

Neredeyse yüz yıllık tecrübesiyle bugün çeşitli hizmetler veren AXA Sigorta personel alımı gerçekleştirmekte olup, çalışma faaliyetlerini genişleterek daha fazla kişiye hizmet vermeyi planlamaktadır. Eğer siz de bu kaliteli firmanın bir parçası olmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden AXA Sigorta iş başvuru formu doldurup AXA Sigorta insan kaynakları departmanına kendinizi tanıtın.

AXA Sigorta İş Başvurusu

Özellikle Türkiye’deki faaliyeti 1916’lara kadar dayanan AXA Sigorta zaman içerisinde bir çok değişikliğe uğramış olsa da bugün uluslararası AXA grubuna aittir.  İlerleyen zamanlarda OYAK Holding’e bağlanan AXA, çeşitli iş adamlarının da yatırımıyla bugünkü halini almıştır.

AXA Sigorta Personel Alımı 2014

81 ilin tamamında hizmet veren 2000’den fazla acente ve 1900’ün üzerinde banka şubesi ile Türkiye’nin dört bir yanında hizmetini sürdüren AXA, daima ” EN İYİ ” olma hedefini taşımakta ve bu hedef doğrultusunda adımlarını atmaktadır. Bu kaliteli ve güvenilir firmada çalışarak kariyer hayatını sürdürmek isteyen kişiler için AXA insan kaynakları sayfasından edindiğimiz bilgileri sizlerle aktaracağız. AXA sigorta çünkü daima EN İYİSİNİ ister.

AXA sigorta, iş başvurusu yapacak kişilerin kendi iş tecrübesinin yanı sıra yabancı dil bilgisi ve teknolojiye uyumlu niteliklerin olmasını istemektedir. Sizlerle paylaşacağımız iş başvuru formunu doldurdup gönderin veya insankaynaklari@axasigorta.com.tr adresine mail atın. Başvurunuz incelenecek ve belirttiğiniz iletişim yollarıyla size geri dönüş yapılacaktır. Personel alımları titizlikle gerçekleştirmektedir. İş başvuru sayfası ve iş başvuru formu için tıklayınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

7 + one =