İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Ankamall AVM Eleman Arayan Mağazalar 2015
Yazar: - 25 Aralık 2014
2.321
0

Ankamall Alışveriş Merkezi 1999 Yılında Ankara Migros Alışveriş Merkezi ismi ile açılıp , 2004 yılı içerisinde Ankamall adıyla çalışmalarına devam eden bir alışveriş merkezidir. Ankamall Alışveriş Merkezi 175bin Metrekare ve 300 den fazla mağaza sayısına ulaşmıştır. 6bin araç kapasiteli otoparka sahip olan Ankamall Alışveriş Merkezi , bünyesinde 5 yıldızlı bir oteli de barındırmaktadır.

Ankamall Avm İş Başvuru Formu

Akköprü semtinde bulunan Ankamall Alışveriş Merkezi , 300 den fazla mağazayı bünyesinde barındırmaktadır. 100.000 metrekaredan fazla kiralanabilen alana sahip olan alışveriş merkezi , aynı zamanda 10 sinema salonu ve çocuklar için de oyun alanıyla hergün gündüz 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet vermektedir.

Mağaza bünyesindeki 11 bin metrekarelik alana sahip Koçtaş , 9bin metrekarelik alana sahip Migros , 5bin metrekarelik bimeks mağazaları alışveriş merkezinin en büyük mağazalarıdır. Daha önce yayınladığımız ilanlar arasından koçtaş iş ilanı için buraya ve migros iş ilanı içinde buradan,  iş başvurularında bulunabilirsiniz.

Bu mağazaların haricinde , Ankamall Alışveriş Merkezinde başlıca mağazalar : Boyner , H&M, Flo, Nike , Adidas , İntersport , Zara, Bershka , Deichman , Ykm Sport , Turkcell , Vatan Bilgisayar, Teknosa  ve bir çok mağaza ziyaretçileri ile buluşuyor.

Ankamall Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren firmaların tamamını incelemek ve uygun gördüğünüz mağazaya CVniz ile başvuruda bulunmak için lütfen buraya tıklayınız. Alışveriş merkezinde faaliyet gösteren firmalar ile ilgili  en uygun ve güncel iş ilanlarını web sitemiz üzerinden de takip edebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Yapı Kredi Bankası İş Başvurusu 2015 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

5 × four =