İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Anadolu Jet İş İlanları 2014
Yazar: - 18 Aralık 2013
3.414
2

Anadolu Jet'te çalışmak, görev almak ve kariyer yapmak isteyenlere tam fırsat. Anadolu Jet iş ilanları sayesinde her geçen gün insanlar iş sahibi olmaya devam ediyor. İş ilanları sayfası bir yana, Anadolu Jet'te çalışmak isteyenlerin neler yapması gerektiğini ve çalışanların aldığı sosyal hakları hakkında yla görüşerek bilgi aldık.

Anadolu Jet İş İlanları 2014

Anadolu Jet, 2008 yılında Türk Hava Yolları'na bağlı olarak kurulmuştur ve tek amaç insanlara daha ucuza uçuş imkanı sağlamaktır. 5 uçak ile başlayan firmanın bugün 28 uçağı bulunmaktadır ve Türkiye'nin 37 noktasına uçuş yapmaktadır. Sloganı “Uçmayan Kalmasın” ile yola çıkan Anadolu Jet dev bir marka haline gelmiştir gün geçtikçe Anadolu Jet personel alımı yapmaktadır çünkü büyüyen şirket daha büyük bir kadroya ihtiyaç duymaktadır.

Anadolu Jet kadrosuna kaliteli elemanlara ihtiyaç duyarken siz de hemen nda bulunarak büyüyen bu firmada yerinizi alın.  Eğer siz de Anadolu Jet ekibinin bir parçası olmak ve kariyerinize renk katmak istiyorsanız Anadolu jet insan kaynaklarıyla görüşmeniz gerekmektedir. Ayrıca Anadolu Jet iş başvurusunda bulunacak kişiler için Anadolu Jet'in kendi dergisinde bir kaç ipucu verilmiştir. Dergideki bölümün tamamını okumak için burayı tıklayın.

Dergiden bir kaç satır alıntı yapacak olursak;

“REKABET ORTAMININ GEREKLERİ
Uzun lafın kısası, günümüzde iş bulmakta babanızın şirketi olması bile fayda etmeyebiliyor! Şirketler küreselleşen iş dünyası ve rekabet ortamının gerekleri karşısında zorlandıkça en değerli kaynakları olan insana verdikleri önem de artıyor. Doğru insanı seçmek en kritik karar haline geliyor. Bunun yolu ise iş görüşmelerine verilen önemden geçiyor.”

Yani bu satırlardan da anlaşıldığı gibi, eleman rekabeti büyük bir rekabettir bu nedenle diğer insanlardan mutlaka bir farkınız olmalıdır.

Anadolu Jet İş İlanları 2014

Anadolu Jet insan kaynaklarıyla görüşmek için 444 25 38'i aramanız yeterlidir

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 2 Yorum Var)
  1. mehmet dedi ki:

    thy firmasında çalışmak gurur verıcıdr ve yaptığım işden zevk alan birisyımdr aranan niteliklere uygun birisyım ilginize cok teşekur edıyorum

  2. mehmet yasin diriarın dedi ki:

    önlisans makina mezunuyum güvenlik sertifikam var ehliyetim e 35 yaşındayım bekarım sizinle çalışmak isterim

BİR YORUM YAZ

thirteen − four =