İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Ağaoğlu İnşaat İşçi Alımı 2014
Yazar: - 24 Şubat 2014
2.218
2

Özellikle son bir kaç yıldır Ağaoğlu İnşaat, Türkiye'de ismini duyurmayı başaran firmalardan bir tanesidir. Ağaoğlu İnşaat, özellikle kaliteli mimari yapılarıyla tanınan bir inşaat firmasıdır. Çalışma ağını sürekli genişleten ve inşaat sektöründe daha ileri bir konuma gelmek için çabalayan Ağaoğlu İnşaat işçi alımı gerçekleştirmektedir. Eğer siz de Ağaoğlu İnşaat'ta çalışmak istiyorsanız en doğru yerdesiniz çünkü Ağaoğlu İnşaat insan kaynaklarından edindiğimiz çeşitli bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Ağaoğlu İnşaat İnsan Kaynakları

Ağaoğlu İnşaat, bugüne kadar geldikleri bu noktayı “aile” şeklinde nitelendirdiği çalışma ekibine borçludur. Çalışma ekibi, yani Ağaoğlu İnşaat ailesi; sektörün lider firması olmak için daima birlik, hoşgörü, saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde çalışma prensiplerini en doğru şekilde yürütmek istemektedir. Ayrıca Ağaoğlu ailesi, daima günün teknolojilerinden en iyi şekilde faydalanarak, kendini sürekli güncel tutmaktadır.

Ağaoğlu İnşaat, kendileriyle birlikte çalışmak isteyen kişilere sadece iş imkanı değil, yüksek bir kariyer ve gelecek hedefi sunmaktadır. Kendisini tam anlamıyla geliştirmek isteyenlere çeşitli kişisel gelişim olanakları sağlamaktadır. Türlü türlü eğitimlerle birlikte, Ağaoğlu çalışanları kendini inşaat sektöründe en donanımlı şekilde hazırlamaktadırlar.

Ağaoğlu İnşaat İş Başvurusu

Ağaoğlu inşaat, insan kaynakları sayfasında yeni çalışma arkadaşlarına daha verimli ulaşabilmek için Ağaoğlu İnşaat açık pozisyonlarını daima güncel olarak paylaşmaktadır. Genel olarak bu sayfada “Fitness Eğitmeni,Misafir İlişkileri Temsilcisi,Kat Hizmetlisi/Maid,Muhasebe Personeli” gibi açık pozisyonlar bulunmakta olup bunun yanı sıra dileyenler Ağaoğlu İnşaat genel iş başvuru formu doldurabilirler.

Ağaoğlu İnşaat İşçi Alımı 2014

Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürlük
Barbaros mah. Ihlamur sk. No.4A, Özel İşyeri No:1 34746 Ataşehir / İstanbul
Telefon : 0 (216) 687 11 11 pbx
E-Posta : info@agaoglu.com.tr

Açık pozisyonları görmek ve iş başvurusu yapmak için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Rönesans İnşaat Personel Alımı 2014 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 2 Yorum Var)
  1. MEHMET HADİ BULUT dedi ki:

    ALÇİ BOYA ASMA TAVAN

  2. rifat dedi ki:

    arıza ve onarımlarından çokiyi anlarım jeneratör ve transfer panoları arızaları sanayitipi bulaşık ve çamaşır makinaları arızaları cctv hatları ve arızaları headend tv kurulum ve arızaları kamerasistemleri montajı ve arızaları sesyayın ve anons sistemleri telefon hatları arızaları kompanzasyon kurulumu ve arızaları uaktan ve yakından kumandalı tüm devrelerin arızalarını yapabilen kapasitedeyim saygılarınıza arz ederim 18yıl kara kuvvetleri komutanlığı 4yıl deniz kuvvetleri komutanlığında çalışmışlığım var . Rifat demirelli

BİR YORUM YAZ

1 × 1 =