İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Adalet Bakanlığı Personel Alımı ve Başvuruları 2018
Yazar: - 22 Ocak 2018
556
0

bünyesindeki personel açığını kapatmak için personel alımı gerçekleştirecektir.Toplamda 41 adet personel alımı yapacaktır personeller farklı pozisyonlarda ve farklı illerde görev alacaklardır.Başvuru da KPSS sınavı şartı olup KPSSden 60 puan almak yeterli olacaktır.

Adaylardan Aranan Genel Şartlar

Adalet Bakanlığı adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, alım yapılacak pozisyonların gerektirdiği eğitim seviyesindeki nitelikleri taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre en az 60 ve en az 70 puan almış olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Adalet Bakanlığı iki farklı ilan yayımlamış olup, bu yönde her ilanda alım pozisyonları farklıdır. Yayımlanan ilanlara göre Adalet Bakanlığı 20 kişilik kadro ile Çözümleyici ve 21 kişilik kadro ile Sözleşmeli Bilişim personeli alımı yapacağını belirtti. Buna göre aşağıda kadro dağılımlarına ulaşabilirsiniz.Çözümleyici Kadroları: Adalet Bakanlığı alımını yapacağı 20 Çözümleyici pozisyonu için, ve bölümlerinden mezun olmuş 10 kişi, Bilgisayar Mühendisliği bölmü mezunu 8 kişi ve Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş 2 kişi olmak üzere toplamda 20 kişi alacaktır. Ayrıca adayların bu kadro çin Kamu Personeli Seçme Sınvından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmaları şarttır.
Sözleşmeli Bilişim Personeli: Adalet Bakanlığı 21 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak bilişim personeli alacak ve bu kadroların dağılımı, Yazılım Geliştirme Uzmanı 3, Çözüm Mimarı 1, Bilgi Güvenliği Takım Lideri 1, Yazılım Geliştirme Uzmanı 2, Veritabanı Uzmanı 2, Ağ Altyapısı Uzmanı 2, Proje Yöneticisi 1, Uygulama Sunucusu Uzmanı 2, Yazılım Geliştirme Uzmanı 4, Sistem Uzmanı 2 ve Bilgi Güvenliği Uzmanı 1 olmak üzere toplamda 21 kişi alınacaktır. Adayların bu kadrolar için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.
Başvuruların en geç 31 ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını aşağıda vereceğimiz adalet bakanlığı linki üzerinden yapmak zorundadırlar.Adaylar başvurularını Adalet Bakanlığı resmi internet sayfası olan www.adalet.gov.tr adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurup imzalamak sureti ile son başvuru gününe kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile yapılması gerekmektedir. Bunun dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar başvuru formlarına ve ilanların tam metinlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirler.
https://goo.gl/pHRs6B linki üzerinden çözümleyici ilanı
https://goo.gl/EismGe linki sözleşmeli bilişim personeli ilanı
ilanlara yukarıdaki linkiten ulaşabilirsiniz. diğer güncel iş ilanları için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Türkiye Geneli 7500 Bekçi Alımı ve Başvuruları 2018 başlıklı makalemizde 2018 ve başvuruları, ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

two × 4 =