İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Adalet Bakanlığı 10000(onbin) Memur Alımı 2018
Yazar: - 03 Mart 2018
778
0

Türkiye Cumhuriyeti yaptığı açıklamada bu yılın ilk çeyreği adalet bakanlığında kadrolu ve sözleşmeli çalışacak toplamda 10.000(on bin) yapacağını duyurdu.Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 2018 yılında toplam 10 bin kişilik memur alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak, hangi pozisyonlar için yapılacak? isbasvurulari.net ekibi olarak Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 10 bin memur alımı hakkında öğrenilen tüm detayları açıklıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 10 bin memur alımı gerçekleştirecektir. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak? Buna göre alımların hangi pozisyonlar için ne zaman yapılacağı bilinmiyor fakat eski alımlara göre infaz koruma memuru İKM gardiyan, zabıt katibi, mübaşir, hizmetli, şoför, teknisyen vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 10 bin memur alımı yapacaktır. Ancak alımların henüz ne zaman yapılacağı bilinmiyor. Alımların ne zaman yapılacağına yönelik yakın zamanda kamuoyuna duyuru yapılması bekleniyor. Duyuru yapılması halinde sizleri bilgilendireceğiz.

Diğer güncel iş ilanlarına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan YSK Personel Alımı ve Başvurusu 2018 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

nineteen + sixteen =