İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
2017 Ptt Memur Alımı
Yazar: - 06 Ekim 2017
962
1

TRT Haber de canlı yayında sorulan ptt memur alımıyla ilgili soruya Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan cevap verdi.

 

Bakan Ahmet Arslan'ın PTT'ye personel alımıyla ilgili yaptığı açıklama;

Posta Telefon Telgraf(PTT) konusu önemli, PTT'nin bünyesine 5000 personel hedefledik ve ilk 500 personel alımını başlattık, 1750 kişiye mülakat yaptık, kazananı açıkladık ve güvenlik soruşturmaları başladı. Danıştay, Yürütmeyi Durdurma kararı aldı. Yürütme durdurulduğu için, mevzuat çalışması yapıyoruz. Çünkü 1750 kişiye kazandın dedik, sonra kusura bakmayın diyemeyiz.

2017 Ptt Memur Alımı
 Kazanan kişilerin mağdur olmamaları için, gereğini yapıyoruz. Ayrıca ikinci 2500 personel ile ilgili başvuruları aldık. KPSS puanına göre, 3 katını davet ettik ve başvurmaması gereken kişiler başvurdu, ÖSYM ile irtibat kurarak o konuyu da çözdük. Ama o süreci de Danıştay'ın kararından dolayı durdurmak zorunda kaldık. Adaylar olarak biraz sabırlı olsun istiyoruz. Onları mağdur etmek istemiyoruz, konuyu çözeceğiz
Kazandığını açıkladığımız, evraklarını vermiş olan personellere, ‘seni almıyorum' demek doğru değil. Danıştay, esastan da görüşecek, bu konuda süreci takip ediyoruz.

 

diyerek yanıt verdi. 2017 Ptt Memur Alımı için son durumu web sitemizden takip edebilirsiniz.Herhangi bir gelişme olduğu zaman sitemizde paylaşılacaktır.

Bir önceki yazımız olan 2016 15 Bin Polis Alımı Başvuruları başlıklı makalemizde 15 bin , 15 bin başvuru formu ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. Şentürk gökçe dedi ki:

    Bende çalışmak istiyorum alirsaniz sevinirim Istanbul Ümraniye’de oturuyorum

BİR YORUM YAZ

16 − 12 =