Kategoriler Personel Alımı

2014 İş Başvurusu

İş Başvuruları

İnsanların iş bulmak için ne kadar çok çaba harcadığını halbuki iş başvurusu yapmanın çok kolay olduğunu bilmemeleri yüzünden her patrona yalvararak iş başvurusu yapmak istiyorsanız bunlardansa artık 2014 iş başvurusu için sizde kendi şartlarınıza uygun iş başvuruları tarihlerini kaçırmayın.

Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu inşaat ile çalışmak ister misiniz? Eğer sizde ağaoğlu inşaat iş başvurusu yapmak istiyor ve en güncel ağaoğlu inşaat işçi alımı haberlerin den faydalanmak istiyorsanız ağaoğlu inşaat personel alımı haberlerini kaçırmayın ve ağaoğlu eleman alımı haberlerinden faydalanın ayrıca sizin için araştırdığımız ağaoğlu inşaat insan kaynakları departmanı yaptığı açıklama şu şekilde verilmiştir.

Özgeçmiş ve Cv Örnekleri

Artık her insanın işe girmeden önce cv hazırlaması gerekiyor.Bu yüzden sizler iyi bir Bunun yanında vereceğimiz cv örnekleri ve sizinle paylaşacağımız özgeçmiş bilgiler gibi bir çok kelime yer almaktadır. Ayrıca etkili cv örnekleri konusunda'da sizler için verilmiş örnek cv lerimiz bulunmaktadır. Burada yer alan örnek cv ler sonucu iş bulan bir çok insan bulunmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Türkiye Taşkömürü Kurumu 132 İşçi Alımı başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ibrahim AKPINAR

Yorumları Görüntüle

  • merhabalar..
    Yapı ögremenlıgı mezunuyum.22 yaşındayım.Bir çok çizim programına hakimim. ( Autocad, 3dmax, stacad, intellıcad). Offıce programlarına hakımım( word, poınd,excel muasebe alanında(trex)pratikten egitim aldım. 1 yıl tecrübem var özel sektörde. (keleşoğlu a.ş ve örge yapı tasarım firmalarında çalıştım.) İşe ihyacım var. Beledıyenızde çalışmak istiyorum,taşören de olabılır. İlgılenırsenız çok sevınırım.
    Saygılarımla…

  • 19.09.1976 Berlin doğumluyum Hacettepe Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunuyum,yurtdışında doğdum büyüdüm.Almanca akıcıdır umarım bana göre de iş vardır

yakın zamanda Gönderilenler

Devlet Hastanesi İş İlanları: Sağlık Sektöründe Kariyer Fırsatları 2024

  Sağlık sektörüne ilgi duyuyor ve sağlık alanında kariyer yapmak istiyorsanız, devlet hastaneleri size çeşitli…

6 gün önce

Acun Medya İş İlanları: Kariyerinizi Bir Adım Öne Taşıyın 2024

Kariyerinizi televizyon ve medya sektöründe ilerletmek istiyor musunuz? Acun Medya, Türkiye'nin en tanınmış ve prestijli…

6 gün önce

TÜVTÜRK Personel Alımı 2022

10 Bin TL Maaşla TÜVTÜRK Personel Alımı Ekim-Kasım TÜVTÜRK vasıta muayene istasyonları yeni personel alımı…

12 ay önce

Kıyı Emniyeti Personel Alımı İŞKUR 2022

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yönünden Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda ülke geneli müracaat ile personel alımı…

1 sene önce

PTT Ekim 2022 Personel Alımı ve İş Başvurusu

PTT Personel alımı herkes yönünden merak ediliyor. PTT'de göre uygulamak isteyen adayların senelerce aramaları devam…

1 sene önce

LCWAİKİKİ 2022 İş İlanları-Personel ALımı

LC Waikiki iş müracaatı ve iş ilanları 2022 senesi amacıyla güncellenmekle beraber, LC Waikiki iş…

1 sene önce

This website uses cookies.