İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Zabıt Katipliği Klavye Sınavı Metinleri Eylül 2014
Yazar: - 09 Eylül 2014
2.456
0

Bir çok insan uzun zamandır tarafından 13 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan zabıt katipliği klavye sınavını beklemekteydi. Sınav günü yaklaştıkça sınava girecekler için heyecan artmaya başladı. Adalet Bakanlığı tarafından verilen yeni karara göre sınavdan bir hafta önce zabıt katipliği klavye sınavı metinleri paylaşılacak. Biz de bu metinleri en hızlı şekilde sizlere ulaştırmak istedik.

Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği Klavye Metinleri Eylül 2014

Adalet Bakanlığı tarafından Eylül 2014'te gerçekleştirilecek olan zabıt katipliği klavye sınavına ilişkin duyuru aşağıdaki gibidir.

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin Özel Şartlar başlıklı 6 ncı maddesinin 6/c bendinde “ Uygulama sınavından en az bir hafta önce Bakanlık internet sitesinde ilan edilecek yazılı metinler arasından, sınav sırasında her bir grup için komisyon tarafından çekilecek kura sonucu belirlenen ve adaylara yazılı olarak verilen bir metinden daktilo veya bilgisayar ile üç dakikada yanlışsız en az doksan kelime yazmak, (bu bende göre yapılacak uygulamalı sınavda başarılı sayılabilmek için; verilen metne sadık kalınıp kalınmadığına, yanlış yazılan kelime sayısı ile yazı içerisindeki kelime ve cümle tekrarları nedeniyle metnin anlam bütünlüğünün bozulup bozulmadığına dikkat edilir. Bu işlem yapılırken yanlış yazılan kelime sayısının toplam yazılan kelime sayısına oranının yüzde kırktan fazla olması halinde yazılan metnin anlam bütünlüğü şartını taşımadığı kabul edilir.)” hükmü yer almaktadır.

2014 Eylül Klavye Sınavı Metinlerini İndirmek İçin Tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Ziraat Bankası Servis ve Banko Görevlisi Alımı 2014 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

16 − nine =