İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Vestel İş Başvurusu 2015
Yazar: - 24 Aralık 2014
2.254
0

Vestel 1984 Yılında kurulmuştur. Kuruluş tarihinden 10 yıl sonra Zorlu Holding Bünyesine dahil olan Vestel, Teknoloijinin gelişmesi ile birlikte ürün yelpazesini genişletmiştir. Üretim ve Montaj faaliyetlerine Manisada devam eden şirket , beyaz eşya ve elektronik üretiminde ülkemizin en güçlü üreticilerinden biri konumundadır.Ar-Ge faaliyetlerine yatırım yaparak büyümek isteyen Vestel , Türkiyenin İlk sayısal Ar-Ge birimine de sahiptir. Vestel son 3 yıl baza alındığında , kişisel bilgisayar üretiminde Türkiye lidedi olmuş durumdadır.

Vestel İş Başvuru Formu

, politikalarını düzenli olarak güncellemekte ve müşteri odaklı yaklaşımda en doğru kişiyi en uygun pozisyona yerleştirmeyi amaçlamıştır.Şirket içindeki çalışanlarını potansiyellerine ve performanslarına göre değerlendiren vestel grubu , terfi ve yatay ilerlemeleri de bu planlamalara göre yürütmektedir. Vestel grubu çalışanları arasındaki adalet eşitliğini gözetirken , başarılara ve yüksek performanslara göre de çalışanlarını değerlendirir ve teşvik eder.

Vestel'in şüphesiz ki sağladığı başarılarının ardındaki en önemli kaynak çalışanlarıdır. Bu doğrultuda açık olan pozisyonlara , en doğru kişileri yerleştirmek vestelin en dikkat ettiği konuların başında gelmektedir. Vestel iş başvuru formunu doldururken , açık pozisyonları dikkatli incelemenizi ve kendinize uygun olan en doğru pozisyona başvurmanızı öneririz. Kendinize uygun düşündüğünüz pozisyona başvurmanız , işe alım sürecinizi hızlandırırken iş ortamına alışma sürenizi de minimuma indirecektir.

Vestel iş başvurusu sürecinde , açık olan pozisyonları takip etmek ve başvurmak için buraya tıklayabilirsiniz. Cv hazırlamak ve gerekli şartlara göre düzenlemek için bu konuya göz atabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Türk Traktör İş Başvurusu 2015 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

three × 5 =