İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Söğüt Belediyesi Geçici İşçi Alımı 2017
Yazar: - 23 Ekim 2017
543
0

Söğüt belediyesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre belediye de çalışmak üzere geçici personel alımı yapılacaktır.İş süresi 6 aydır. Başvuruda aranan genel şartlar ve özel şartlar aşağıda yer almaktadır;

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebe İl/Şube Mdrlklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler.

Söğüt Belediyesi Geçici İşçi Alımı 2017  Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

KURA TARİHİ: 03.11.2017 BAŞLANGIÇ SAATİ: 10:00 YER: Çavdır Noterliği huzurunda Sğt Belediye Başkanlığında kura ekimi yapılacaktır.

Çalışma Adresi : söğüt belediye başkanlığı
ÇAVDIR
BURDUR / TÜRKİYE

 

Söğüt belediyesi işçi alımıyla alakalı konuları ve sonuçlarını internet sitemizden takip edebilir konu ile ilgili yorum yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Beşiktaş Belediyesi Personel Alımı 2017 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

17 − seven =