İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Sivil Havacılık Personel Alımı ve Başvuruları 2018
Yazar: - 29 Ocak 2018
521
0

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırmak üzere toplamda 28 adet alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapabilmek için Elektrik, Elektronik, Elektrik- Elektronik, Bilgisayar, Endüstri, Mekatronik, Makine, Uçak, Uzay, Havacılık, Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak gerekmektedir.Alım Başvuru  yapanlar arasından KPSS puanı en yüksekten düşüğe göre sıralama yapıldıktan sonra adaylar çağırılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar www.shgm.gov.tr adresi üzerinden 08.02.2018 tarihine kadar online olarak başvuru yapabilirler.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Personel Alımı ve Başvurusu

için genel müdürlükten yapılan açıklama aşağıda yer almaktadır.

 

Genel Müdürlüğümüze, 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından Havacılık Sertifikasyon Uzmanı, Havacılık Simülatör Uzmanı ile anılan esasların 4 sayılı cetvelinde bulunan Büro Personeli pozisyonlarına personel alınacaktır.

MÜRACAAT ETMEK İSTEYENLERDE ARANILACAK ŞARTLAR

UNVANIARANAN NİTELİKLERSAYI
HAVACILIK

SERTİFİKASYON

UZMANI

Yükseköğretim Kurumlarının Elektrik, Elektronik, Elektrik- Elektronik, Bilgisayar, Endüstri, Mekatronik, Makine, Uçak, Uzay, Havacılık, Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak, Hava aracı ve parçaları tasarımı, üretimi ve/veya sertifikasyonu konularında en az üç yıl tecrübe sahibi olmak,

Alanı ile ilgili literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmek.

15
Ücret (Brüt):

10 yıldan az mesleki tecrübeye sahip olanlar :13.623,00TL

10-20yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar :14.025,06TL

20 yıl üzeri mesleki tecrübeye sahip olanlar :14.923,43TL

Çalışılacak Yer:

Merkez-Ankara, Yurt içi temsilcilikler-İstanbul, Antalya, Nevşehir

HAVACILIK SİMÜLATÖR UZMANIYükseköğretim Kurumlarının Elektrik, Elektronik , Elektrik- Elektronik, Bilgisayar, Endüstri, Mekatronik, Makine, Uçak, Uzay, Havacılık, Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak, Havacılık Simülatörü Tasarımı, Üretimi ve/veya Sertifikasyonu

konularında en az üç yıl tecrübe sahibi olmak,

Alanı ile ilgili literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmek.

10
Ücret (Brüt):

10 yıldan az mesleki tecrübeye sahip olanlar :9.078,77TL

10-20yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar :9.343,00TL

20 yıl üzeri mesleki tecrübeye sahip olanlar :9.945,43 TL

Çalışılacak Yer:

Merkez-Ankara, Yurt içi temsilcilikler(İstanbul, Antalya, Nevşehir)

BÜRO PERSONELİBüro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve

Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi ön

lisans programlarının birinden mezun olmak (2 kişi)

İlan tarihinde geçerli olan KPSS Ön lisans Programlarından P93 puan türüne sahip olmak

3

İSTENİLEN BELGELER

1. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/web adresinden temin edilecek ve müracaat sahibi tarafından doldurulacak fotoğraflı “İş Talep Formu”

BAŞVURU

1. Adaylar, Genel Müdürlüğümüzün İnternet adresinde (www.shgm.gov.tr) yer alan başvuru ekranından elektronik ortamda 29/01/2018 – 09/02/2018 tarihleri arasında başvuru yapabilirler.

2. Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen ve/veya başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

3. Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikte personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ web adresinde yayımlanacaktır.

4. Başvuru sahiplerince, başvuru işlemlerinin başlamasından Genel Müdürlük tarafından göreve başlatmaya ilişkin tebligat işlemleri tamamlanıncaya kadar herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunulamaz.

DEĞERLENDİRME

Büro Personeli pozisyonu için, KPSS den belirtilen puan türünden başvuran adaylar arasından puan sıralaması yapılmak suretiyle alım yapılacaktır.

Havacılık Simülatör ve Havacılık Sertifikasyon Uzmanı pozisyonuna başvuran adaylara sözlü sınav yapılmak suretiyle alım yapılacaktır.

Sözlü sınav tarihleri ve nihai sonuç Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

TEBLİGAT

Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikteki sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ web adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanacak bu duyuru, tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

 

Sonuçları sitemizden takip edebilir kafanıza takılan soruları yorumlar kısmından sorabilirsiniz.Diğer güncel iş ilanları için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan İST Eyüp Belediyesi İş İlanları ve Başvuruları başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

two + twenty =