İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
SGK Personel Alımı ve Başvurusu 2018
Yazar: - 03 Şubat 2018
1.520
1

Sosyal Güvenlik Kurumu yaptığı açıklamaya göre toplamda 73 personel alımı gerçekleştirecektir.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK açık pozisyonları için yıl içerisinde hazırladığı kamu personeli, ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yayımlanan iki farklı ilana göre toplam 73 memur alımı yapıldığı görülmektedir. Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu SGK ilk ilanda 50 memur alımı ve ikinci ilan da 23 memur alımı yapacağını belirtmişti. İki ilana göre toplam 73 kişilik memur alımı yapılacağı görülmektedir. Adaylar yüksek maaş ile istihdam edecektir. Peki pozisyonlar ile ilan detayları nedir?

 

SGK Başvuru Yapanlarda Aranılan Özellikler Nelerdir ?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK yayımlamış olduğu iki farklı ilan ile toplam 73 memur alımı yapacağını duyurdu. Peki ilan detayları nedir? Buna göre programcı 15 kişi, çözümleyici 8 kişi ve müfettiş yardımcısı 50 kişi toplam ise 73 kişilik memur alımı yapılacaktır. Programcı ve çözümleyici pozisyonlarında 4 bin 929 TL'ye kadar yüksek maaş verilmektedir. Adayların bu iki kadro için KPSS'den 60 ve üzeri almış olması iyi derecede ingilizcesi olması gerekiyor. Müfettiş yardımcısı kadrosu için ise adayların 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSSP22 veya KPSSP48 puan türlerinden birisinden en az 80 veya üzerinde puan almış olmak şartları aranmaktadır. Yine adayların hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olması gerekiyor. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

SGK İş Başvurusunu Nasıl Yapabilirim ?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 23 programcı ve çözümleyici memur alımı ilanına başvurular 8 Şubat 2018 tarihinde ve müfettiş yardımcısı kadrosuna ise başvurular 9 Şubat 2018 tarihinde sona ermektedir. Adayların müfettiş yardımcısı pozisyonu başvurularını Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı (Simon Bolivar Caddesi No. 23 Çankaya/ANKARA) adresine yapması gerekmektedir. Programcı ve çözümleyici başvuruları Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Cad.No:6 Balgat/ANKARA adresine yapılmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Sivil Havacılık Personel Alımı ve Başvuruları 2018 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. baycan ışık dedi ki:

    ben hastahanede çalışmak istiyorum

BİR YORUM YAZ

one × 2 =