İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Başvuruları 2018
Yazar: - 18 Eylül 2018
458
0

2018 yılının son çeyreğinde sahil güvenlik komutanlığı boşalan kadroları doldurmak amacıyla uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu.Başvurularda KPSS puanı aranmamaktadır.Başvuru yapacak adayların askerliklerini yaptıktan sonra geçen sürenin 5 seneyi aşmaması gerekmektedir.

Adaylar başvurularına bugün itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını elektronik ortamda Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Adaylar başvurularını www.sahilguvenlik.gov.tr adresi üzerinde bulunan bilgileri dolrurarak yapmaları gerekmektedir.Tüm branşların veya bazı branşların başvuru sayısında istenilen sayıya ulaşılamaz ise idare tarafından başvuru süresi, tüm branşlar veya bazı branşlar için uzatılabilecektir. Bu durum, www.sahilguvenlik.gov.tr internet adresinden bilahare belirtilecektir.

 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2018 yılının Ocak ayı itibari ile 27 yaşını bitirmemiş olmak, En az lise mezunu olmak, Askerlik hizmetini yapmış veya yapıyor olmaları gereklidir.

Askerlik hizmetini yapan adaylardan terhis süresini üzerinden 5 yıl geçmemiş olmak şart ıaranacak ve henüz askerlik görevini bitirmemiş devam eden adaylardan ise, Uzman Erbaş olacaklar için Niteik belgesine sahip olmaları istenecektir.

Yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek, en az 164 cm boyunda olmak ve kilo ölçümüne göre olmak, Askeri okullar ile ilişkisi kesilmemiş olmak, TSK'da daha önce subay, Astsubay, uzman Jandarma ve uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş olmak,Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ve alım yapılacak branşa göre gerekli ihtisasta olmak şarttlarıda yer almaktadır.

Bir önceki yazımız olan Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı 2018 başlıklı makalemizde , ilanları 2018 ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

three × three =