İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
PTT Personel Alımı 2015
Yazar: - 05 Ocak 2015
6.440

PTT Türkiye Cumhuriyeti'nin posta dağıtım örgütüdür. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü olarak , 2013 yılında Anonim Şirket olarak nitelenmiştir.

İlk Posta teşkilatı , 1840 yılında posta ihtiyaçlarına cevap vermek adına kurulmuştur. O günden bugüne PTT ,  Türkiye Cumhuriyeti'nin posta dağıtımlarını gerçekleştirmektedir.

PTT Alınacak Personel Sayısı

2015 ile birlikte başlayacak personel alımları , toplamda 2700 kişi olarak düşünülmektedir. Gişe görevlisi olarak 1300 kişi , Teknik personel olarak 500 kişi ve Posta dağıtıcısı olarak da 900 kişinin alınması beklenmektedir.

PTT Personel Alımı İş Başvuru Formu 2015

PTT sözleşmeli personel alımı ve ptt kadrolu personel alımlarına ilişkin duyurular web sitemiz üzerinden duyurulmaktadır.

PTT Personel yönetmeliğinin değiştirilmesi ile birlikte tarihinin en büyük alımlarından biri başlayacaktır. Yönetmeliğin yayını ve kabulünden sonra PTT personel alımı ilanları web sitemiz üzerinden yayınlanacaktır.

PTT Personel Alımları sırasında KPPS Puanı baz alarak adayları sözlü mülakata davet edecektir.  Dağıtıcı başvuruları için (KPSS P93) türünden 50 puan , Tekniker başvuruları için (KPSS P93) türünden 70 puan ve Gişe görevlisi başvuruları için (KPSS P93) türünden 70 puan alan adaylar başvurabileceklerdir.

Yönetmelik değişikliği ile birlikte , alım ilanlarının Ocak sonu veya Şubatın ilk haftası olarak duyurulacağı gelen haberler arasındadır.

Alım ilanlarını web sitemiz üzerinden veya DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞININ web sitesinden takip edebilirsiniz. Alım ilanlarının ardından mülakatlar gerçekleştirilecek ve mülakatta başarılı olan adaylar 4 ay süresince denemeye tabi tutulacaktır.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Yunus Market İş Başvurusu 2015 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 10 Yorum Var)
  1. kemal ALTUNKAYA dedi ki:

    İŞ ARIYORUM İŞSİZİM KİRACIYIM ACİL İŞ BULMAM GEREKİR E SINIFI EHLİYETİM VAR İSTANBULU ÇOK İYİ BİLİYORUM KOLAY GELSİN NASİPSE İNŞALLAH OLUR DOĞUM YERİM TRABZON OF

  2. SEREN DUYGU ÇAVUŞ dedi ki:

    BEN KPSS DEN 75 PUAN ALDIM BİLGİSAYAR SERTİFİKAM VAR 2 YILLIK MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMA BÖLÜMÜ MEZUNUYUM.ŞU ANDA İŞLETME OKUYORUM 4 YILLIĞA TAMAMLIYORUM. İŞSİZİM İŞ ARIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM KOLAY GELSİN.

  3. mine yücel dedi ki:

    Ben kpssdn 71 aldım.
    iş arıyorum

  4. feride baykara dedi ki:

    temizlik görevlisi olarak çaycı olabilir çalişmak isterim yardımcı olursanız çök sevinirim

  5. osman güç dedi ki:

    B sınfı ehliyetim var şu anda calışmış oldugum firmda aktif arac kullanıyorum şehir içinde 28 yaşındayım osman güç

  6. aysen çevik dedi ki:

    31 yaşındayım. lise mezunuyum. bir çcuk annesıyım.acil iş aıyorum

  7. BURAK dedi ki:

    19 yaşındayım anadolu teknik (bilgisayar) süleyman demirel üniversitesi (bilgisayar) bölümü okuyor idim bazı durumlardan dolayı dondurdum 2 yıl askerlik tecilli

  8. Ali osman ERÇİN dedi ki:

    E_D SINIF EHLIYET SRC2 VE SRC4 PISIKOTEKNIK GIBI BELGELERIM VAR.2007 DEN BU GÜNE AKTIF ARAC KULLANIYORUM.1988 DOĞUMLUYUM. İNSANLARLA İLİŞKİLERİM DÜZGÜNDÜR YERİNDE KONUŞMASİNI İYİ BİLİRİM. BANA BİR ŞANS VERİRSENIZ PİŞMAN OLMAZSINIZ.TEŞEKKÜRLER

  9. Fatih dedi ki:

    B sınıfı ehliyeti var 34 yaşındayım istanbulun semt lerini iyi bilirim şu an işsizim hayırlısı olsun insallah

  10. Yakup dedi ki:

    Yüksek okulda makına bölümü okuyordum bazı nedenlerden dolayı dondurmak zornda kaldım askerlığımı yaptım

BİR YORUM YAZ

5 × 5 =