İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Orman Genel Müdürlüğü Personel Alımı 2018
Yazar: - 29 Ağustos 2018
597
0

Orman genel müdürlüğü bünyesindeki personel açığını gidermek amacıyla orman mühendisi ve ve orman muhafaza memuru alımı yapacağını kamu oyuna duyurdu.Toplamda 72 personel alımı gerçekleşecektir.Başvuru yapmak için kpssden en az 50 puan almış olmak yeterlidir.Adaylarda aranan özel ve genel şartlara yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Orman Genel Müdürlüğü memur alım ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık kurumlarından görevini yerine getirmesine engel olbilecek durum olmadına dair belgeye sahip olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından Ön Lisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmak şartları aranır.

Özel olarak ise, Orman Mühendisi pozisyonu için, KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartları aranır.

Orman Muhafaza Memuru için ise, Önlisans seviyesinde, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmak ve Kamu Personeli Seçme SInavından KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına başlayabilmeleri için öncelikle belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Buna göre Orman Muhafaza Memuru pozisyonu için 17 Eylül 2018 tarihi ile 27 Eylül 2018 tarihleri arasında başvuru yapılacaktır. Orman Mühendisi pozisyonu için ise, 05 Eylül 2018 tarihi ile 14 Eylül 2018 tarihleri arasında başvuru yapılacaktır. Her iki pozisyon içinde başvurular http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun adaylar tarafından doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak başvuru yapılacaktır. Başvuru süreleri kesinlikle uzatılmayacak olup şahsen, posta yolu ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

 

ALımlarla alakalı akınıza takılan soru işaretlerini cevap olarak sorabilirsiniz.Diğer güncel iş ilanları için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan KYK 3000 Yeni Personel Alımı 2018 başlıklı makalemizde ilanları 2018, ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

2 × 3 =