İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Kipa Personel Alımı ve İş Başvurusu 2015
Yazar: - 24 Aralık 2014
2.466
1

2015

Kipa Market 1992 tarihinde 100 ortak girişimcinin bir araya gelmesi ile birlikte İzmir'de kurulmuştur. İzmir'de ilk ticaret hayatına başlayan Kipa Marketleri yerel bir marka olarak başarılarını sürdürmüştür. 2003 Yılı içerisinde Tesco ile birleşerek Tesco Kipa ortaklığına girilmiş ve ticari faaliyetlerine bu şekilde devam etmiştir.

Kipa Marketleri İş Başvuru Formu

Büyüyen bir marka devi olmayı başaran Kipa , Günümüzde birçok şehirde faaliyet göstermektedir.70 den fazla ekspres mağazası ve 40 dan fazla hipermarkete sahip kipa, mağaza sayısını gün geçtikçe artırmaya devam ettirmektedir.

Kipa marketlerinin 12 mağazasında güneş enerji sistemi kullanılmakta ve 2020 hedeflerinde ise doğaya salınan karbondioksit miktarını yarı yarıya düşürme amaçlanmıştır.

24 Şehirde aktif olarak faaliyet gösteren kipa mağazaları , yenilikçi ürünleri ile birlikte müşterilerine memnuniyet sağlamaya devam etmektedir. Kipa 24 şehirde 1,5 milyon kişiye kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmaktadır.

Yenilenen değer ve artan mağazasa sayısı ile birlikte birçok branşda personel ihtiyacı doğmaktadır.

Kipa Mağazaları çalışmak isteyen adaylarda aradığı başlıca özellikler :

  • Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyabilmek
  • Takım çalışmasına yatkınlık.
  • Müşteri odaklı , güleryüzlü ve pozitif düşünebilen olmak.
  • Planlama , organize etme yeteneklerine sahip  olmak.

Yukarda yazılı bulunan genel kriterleri karşılayan adaylar , uygun görüldüğü taktirde Kipa insan kaynakları tarafından mülakata çağrılacaklardır. Açık pozisyonlara bağlı olarak , genel kriterler değişebilmekte ve en ilgili ilanlar sürekli güncel tutulmaktadır. Başta İzmir , İstanbul ve Ankara olmak üzere bu 3 Büyük şehirde eleman ihtiyacı diğer şehirlere göre daha fazladır.

Tüm Kipa mağazalardaki açık pozisyonları , istenilen şart ve kriterleri öğrenmek için bu sayfaya bakabilirsiniz. Genel kriterleri ve aranılan şartları detaylı olarak incelemeniz sizin için faydalı olacaktır.

 

Bir önceki yazımız olan Vestel İş Başvurusu 2015 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. şehadekurt dedi ki:

    ben 6 yıldır magaza sektöründe kasiyerlik ve reyon görevliliği yaptım işimi çok severek yaparım müşteri memnuniyetim çok iyidir uygun görürseniz sizinle çalışmayı çok isterim

BİR YORUM YAZ

17 − 12 =