İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Kilis Belediyesi Personel Alımı 2014
Yazar: - 24 Aralık 2013
4.092
1

Kilis, tarihi açıdan da ve büyüyen Türkiye içerisinde de önemli bir ildir. Özellikle dini geçmişiyle ünlü olan Kilis, bir dönem oldukça yalnız bırakılmış ancak son yıllarda yine büyüyüş göstermiştir. Bu nedenle Kilis Belediyesi personel alımı gerçekleştiriyor ve ekibindeki gücüne güç katıyor. Belediyenin yeni planları, stratejik hareketleri hazırlanmış bir vaziyette ancak bunları gerçekleştirecek sağlam bir ekibe ihtiyaç duymaktadır.

Kilis'in resmi web sitesine girdiğimiz zaman son haberleri incelediğimizde zaten inanılmaz yenilikler yapıldığını göreceksiniz. Kilis Türkiye'nin en ufak illeri arasındadır.

Kilis Belediyesi Personel Alımı 2014

Kilis, Suriye sınırına 10km uzaklıkta ve 1.428 km² yüz ölçümüne sahiptir. Kilis topluluğu Hz.Ömer (r.a) zamanında İslam dinine katılmış ve bizansın elinde olan kalesi savaşsız alınmıştır. Nice savaşlar ve zorluklar atlatan Kilis, özellikle AK Parti belediyeciliği ile son zamanlarda büyük bir yükselişe geçmiş ve modern bir Kilis haline gelmiştir. Sürekli büyüyen Kilis'in gücüne güç katmak, titizlikle seçilmiş insanlar arasında olmak ve Kilis'e hizmet etmek istemez misiniz? O halde hemen Kilis Belediyesi iş başvurusu yapmayı unutmayın. Kilis Belediyesi ile hem kendi hayatınızda çok şey değiştirebilir, hem de Kilis'e çok şey katabilirsiniz!
Kilis Belediyesi İş İlanları

Bir önceki yazımız olan Avcılar Belediyesi Personel Alımı başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. yusuf dedi ki:

    belediye de memur alımı hakkında bilgi almak istiyorum

BİR YORUM YAZ

16 − 11 =