İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Ford Otomotiv İş Başvurusu 2014
Yazar: - 22 Aralık 2014
1.696
0

1959 yılı içerisinde kurulan bir şirkettir.İlk Anadol taşıtlarını 1966 ve 1984 yılları arasında üretmiştir. Ford otosan fabrikaları , Gölcük ve İnönü üretim fabrikaları ayrıca İstanbul kartal yedek parça merkezi ve Gebze ürün geliştirme merkezleri olmak üzere 4 gruba ayrılmıştır. Amerikan Ford Motor Şirketi ile birlikte kurulan ortaklıla, Ford Otosan Araç ihracatının yanı sıra mühendislik ihracatı da gerçekleştirmiştir.

Ford Otomotiv İş Başvuru Formu

Toplamda 10.000 i geçen çalışan sayısı ile birlikte Ford Otosan, Dünyadaki projeleri için ürün geliştirme çalışmaları yapmaktadır. Ford Otomotiv iş başvuruları için web sitemizi takip edebilir , güncel iş ilanlarından haberdar olabilirsiniz. Ford Otosan çalışanları için tanıdıgı sosyal hakların başında ; yakacak , doğum , ölüm , evlilik, çocuk yardımları ve isteğe bağlı olarak da özel sağlık sigortası gelmektedir.

Eleman seçimi kriterlerinin başında Cv Formlarına ilgili departmanlara göre gelen talepler doğrultusunda değerlendirilir.İş başvurusu yapacak adaylara kişilik envanterleri ve Yetkinlik bazlı iş mülakatı yapılır.

Genel olarak çalışmak isteyen kişilerde aranan özellikler Mavi Yaka : Endüstri meslek lisesi , Beyaz Yaka : Üniversite mezunları olmak üzere gruplandırılmaktadır.

Ford Otomotiv kariyer sayfasından , ilgilendiğiz pozisyonlara başvuran adaylar uygun görüldüğü taktirde aranacak ve mülakatlara davet edilecektir.İş Başvuru Formu için lütfen tıklayınız..

 

 

Bir önceki yazımız olan Arçelik İş Başvurusu 2015 başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

2 × 1 =