İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Bimeks Eleman Alımı ve İş İlanları 2014
Yazar: - 26 Mart 2014
2.669
2

Teknoloji ve elektronik aletlerde lider firmalar arasında bilinen Bimeks'te yerinizi almak ister misiniz? O halde en doğru yerdesiniz çünkü sizlere Bimeks insan kaynakları departmanından edindiğimiz bilgileri aktaracağız. Bimeks eleman alımı ve Bimeks iş başvurusu hakkında bilgi ve Bimeks'de ki açık pozisyonları sizlerle paylaşarak sizleri bu konuda bilgilendirmeyi amaçladık.

Kurulduğu günden bu yana en aktif büyüme oranlarını yaşayan lider firmalar arasında yer alan Bimeks'in bugün Türkiye genelinde 66 mağazaya ve binlerce çalışana sahiptir. Özellikle 2013 yılında Electro World'un Türkiye'deki aktifliğini satın alarak tüm Electro World mağazalarını Bimeks'e çevirerek daha büyük bir satış pazarlamasına ve daha geniş bir satış ağına sahip olmuştur.

Bimeks Eleman Alımı ve İş İlanları 2014

ve Açık Pozisyonlar

2011 yılının verilerine göre 400 Milyon TL'ye yaklaşan Bimeks'in cirosu, önceki yıllara göre kıyaslandığında bu bir yükseliş göstergesinin kanıtıdır. Bimeks yönetimi mağazalarını Türkiye'nin dört bir yanında yayarak daha aktif bir satış pazarlaması elde etmek istemiştir. Bu nedenle Bimeks mağazaları daha fazla personele ihtiyaç duyacak. Böylece binlerce insana iş imkanı doğacaktır.

Özellikle teknoloji dostu personel alımı gerçekleştiren Bimeks, çalışanlarının temiz, ahlaklı ve güleryüzlü olmasını istemektedir. Mağaza müdürü, satış personeli, kasiyer, müşteri temsilcisi, mağaza satış danışmanı, part time satış danışmanı, grafiker gibi pozisyonlarda eleman arayan Bimeks'e hemen iş başvuru formu doldurarak siz de çalışmaya başlayın. Dileyenler için Part Time yani yarı zamanlı çalışma olanağı da sağlanmaktadır. Bimeks açık pozisyonları görmek ve Bimeks iş başvurusu gerçekleştirmek için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan CarrefourSA Personel Alımı ve İş Başvurusu başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 2 Yorum Var)
  1. mustafa dedi ki:

    18 YIL SÜMER HOL BURSA SATIŞ MAG MAGAZA ŞEFİ MAGAZA SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPTIM MAGAZCILIKTA TERCÜBELİYİM DAHA SONRA SGK TAYİN OLDUM ŞU ANDA BOŞTAYIM GENCİM SAGLIGIM YERİNDE 49 YAŞ C EH SAYGILAR LÜTFEN CEVAP VERİN

  2. cengiz öztürk dedi ki:

    iş basvurusu acil iş lazım

BİR YORUM YAZ

14 + ten =