İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Bağcılar Devlet Hastanesi Hemşire Alımı 2014
Yazar: - 18 Mart 2014
3.502
1

Ülkemizin dört bir yanında modern hastaneler inşa edilmeye hızla devam etmektedir. İstanbul'un en ihtiyaç noktalarından birisine inşa edilen Bağcılar devlet hastanesi hemşire alımı gerçekleştirmektedir. Sizleri bu konuda bilgi sahibi edebilmek için insan kaynakları departmanından edindiğimiz bilgileri sizlere aktaracağız. Son yılların en çok aranan elemanlarından birisi olan hemşirelik için Bağcılar devlet hastanesi çeşitli iş olanakları sunmaya ve sözleşmeli hemşire alımı gerçekleştirmeye devam ediyor!

2002 yılında temeli atılan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2006-2007 yıllarında hizmete açılmıştır. 2 milyonluk bir insan kitlesine hizmet veren hastane, 62.200m2 alana sahip olup 12 bloktan oluşmaktadır. Günde yaklaşık 5000 insanın muayene edildiği hastanenin 1500'den fazla personeli bulunmaktadır ancak bu sayı bazen yetersiz gelebilmektedir. Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Üroloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji gibi daha nice bölümlere sahip olan Bağcılar Devlet Hastanesi, kendileriyle çalışmak isteyen hemşirelere iş imkanı sağlamaktadır.

Bağcılar Devlet Hastanesi Sözleşmeli Hemşire Alımı

Bağcılar Devlet Hastanesi Hemşire Alımı 2014

Çeşit çeşit hizmetiyle hastalara faaliyet veren Bağcılar Devlet Hastanesinde sözleşmeli hemşire olarak çalışmak ister misiniz? O halde en doğru yerdesiniz, çünkü biz sizleri bu konuda en doğru şekilde yönlendirmeye çalışacağız. Bağcılar devlet hastanesinde çalışmak isteyen kişilerin hastane insan kaynaklarıyla görüşmesi gerekmektedir. İnsan kaynakları sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Arnavutköy Devlet Hastanesi Sözleşmeli Hemşire Alımı başlıklı makalemizde , Arnavutköy Devlet Hastanesi ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. mehmet yasin diriarın dedi ki:

    önlisans makina mezunuyum güvenlik sertifikam var ehliyetim e 35 yaşındayım bekarım sizinle çalışmak isterim

BİR YORUM YAZ

15 − eight =