İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
Albaraka Türk Katılım Bankası Personel Alımı 2014
Yazar: - 01 Şubat 2014
3.307
2

Ülkemizde faizsiz bankacılığın temelini atan ve ilk faizsiz banka olmasıyla ünlü olan Albaraka Türk katılım bankası, ülkemizde son zamanlarda öenm kazanan bankalardan birisi olmuştur. Büyüyen ağı ile Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götüren Albaraka Türk personel alımı gerçekleştirecektir bu nedenle nitelikli personel adaylarını aramaktadır. En yakın zamanda Albaraka Türk iş başvuru formu doldurarak iş başvurusu gerçekleştirin ve insan kaynaklarından size geri dönüş yapılmasını bekleyin.
Albaraka Türk Katılım Bankası Personel Alımı 2014
1984 yılında ilk adımlarını ve kuruluş temellerini atıp 1985'de faaliyete geçen alBaraka Türk katılım bankası, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetin neticesinde büyüyüş göstermiş ve bugünlere gelmiştir. Doğu ülkeleriyle çok fazla irtibat halinde olan alBaraka Türk, yurt içi 100'den fazla şubesi ve aynı zamanda yurtdışında da bazı şubeleriyle hizmet vermektedir. Yakın zamanda açılacak olan yeni şubelerinde;  gayrimenkul değerlendirme uzmanı, performans yönetim uzmanı, işe alım uzmanı, risk yönetimi uzmanı,kariyer yönetim uzmanı, şoför müşteri ilişkileri ,eğitim yetkili yardımcısı, bilişim teknolojileri uzmanı ve gişe yetkilisi yöneticisi gibi farklı pozisyonlarda görev alacak personel alımı gerçekleştirilecektir.

Aynı zamanda eğer güvenlik sertifikası sahibi iseniz, sadece yeni açılacak olan değil; diğer tüm şubelerinde de güvenlik personeli olarak işe başlayabilirsiniz. Bunun için insan kaynaklarıyla görüşerek alBaraka formu doldurmanız yeterlidir.

Albaraka Türk Katılım Bankası İnsan Kaynakları

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.
Adres: Saray Mahallesi Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi No:6 (Bereket Camii Karşısı)
34768 Ümraniye/ İSTANBUL
Telefon : +90 216 666 01 01
Faks : +90 216 666 16 00

Bir önceki yazımız olan Denizbank Güvenlik Görevlisi Başvuru Formu başlıklı makalemizde , ve iş başvuru formu yeni yıl hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 2 Yorum Var)
  1. AYLİN KÖSE dedi ki:

    BANKA VE SİGORTACILIK/FİNANS BÖLÜMÜ MEZUNUYUM.PERSONEL BAŞVURUSU İÇİN KURUMUNUZA MURACAT ETMEK İSTİYORUM.
    GEREĞİNİ ARZ EDERİM.

  2. İSMAİL YÜKSEL dedi ki:

    İŞLETME BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. PERSONEL BAŞVURUSU İÇİN

    KURUMUNUZA MÜRACAAT ETMEK İSTİYORUM…

BİR YORUM YAZ

1 × 2 =