İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
2014 Yerel Seçimlerde Sandık Görevlileri Ne Kadar Ücret Alacak?
Yazar: - 20 Mart 2014
1.940
1

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde görev alacak olan kişilerin bir çoğu bu seçimlerde ne kadar ücret alacağını merak etmektedir. Sizlerle YSK'dan edindiğimiz bilgileri detaylıca paylaşıp sizleri bu konuda bilgilendireceğiz. Ayrıca 2014 yerel seçimlerde sandık görevlileri ne kadar ücret alacak? sorusunun yanı sıra 2014 sandık görevlileri ücretinde artış oldu mu, ücret ne zaman alınacak? gibi sorulara da yanıt vermeye çalıştık.

30 Mart 2014 pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler için vakit gittikçe yaklaşmakta ve tüm Türkiye'nin kalbi heyecanla atmakta. Milyonlarca insan oy kullanacak ve yüzbinlerce insan ise seçim günü çeşitli görevlerde yer alacak. Akıllarda takılan en önemli sorulardan bir tanesi ise, hangi görevlinin ne kadar ücret alacağıdır. Biz sizler için bu konuya bir açıklık getirerek sizleri bilgilendirmek istedik.

İL VE İLÇE SEÇİM KURULLARI

Başkanlar ve İl Seçim Kurulları Üyeleri: 76,50 TL

İlçe Seçim Kurulları Üyeleri: 61,50 TL

Askı Yeri Görevlileri: 56,50 TL

Memurlar (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler): 56,50 TL

Hizmetliler (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler): 56,50  TL

Seçmen Kütük Bürosu Müdürleri: 72,50 TL

Seçmen Kütük Bürosu Zabıt Katipleri: 67,50 TL

Seçmen Kütük Bürosu Hizmetlileri: 61,50 TL

Şoförler (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler): 56,50  TL

 

SANDIK KURULLARI

Üye: 61,50 TL

Başkan: 70,50 TL

Ayrıca bina sorumlusu 70,50 TL alacaktır.
2014 Yerel Seçimlerde Sandık Görevlileri Ne Kadar Ücret Alacak?
Bir önceki yerel seçimlerde ise Sandık Başkanı 168 TL, Sandık kurulu memur üye 98 TL, Sandık Kurulu Siyasi Parti Üyeleri ise 49 TL almıştı. Bir önceki seçim ile bu seçim arasındaki farkı nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce ücretler yeterli mi? arttırılmalı mı? düşüncelerinizi yetkililerin görmesi açısından aşağıda yorum yaparak paylaşırsanız seviniriz.

Bir önceki yazımız olan Turkcell İş İlanları ve İş Başvurusu başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Toplam 1 Yorum Var)
  1. MEHMET dedi ki:

    ÖDENEN BU ÜCRETLER PARTİLERE HAVAYA SAÇIP SAVURMASI İÇİN VERİL PARALARIN YANINDA DEVEDE BİR TÜY KALIR. AZ KELİMESİ KOMİK KALIR. BEN 17 YILLIK ÖĞRETMENİM BU ÜCRETİ KENDİME YAKIŞTIRMADIĞIM İÇİN BİR KEZ BİLE GÖREV ALMADIM. “HER ŞEY PARA DEĞİL, PARA DA HER ŞEY DEĞİL.” BU BENİM KENDİME AİT ÖZGÜR DÜŞÜNCEMDİR, ALANLARA SÖZÜM YOK. BEN ALMAM. HER ŞEYİN BİR HESABI VAR, HESAP GÜNÜNDEN KORKARIM.

BİR YORUM YAZ

11 − four =